15 / 05 / 2024

Suat Yetiştiren

Suat Yetiştiren

Sey Turizm Seyahat Taşımacılık ve Servis Organizasyonu Limited Şirketi, Suat Yetiştiren tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Deprem bölgesinde inşa edilecek Çay Sokağı Konutları'na çay üreticilerinden destek!

Doğu Karadeniz'de çay yetiştiren üreticiler asrın felaketi olarak nitelendirilen  depremlerinden etkilenen illerde kalıcı konut inşa edilmesi amacıyla "Filizlenen çaylar yuva olsun" sloganı ile başlatılan "Çay Sokağı" kampanyasına  katkı sağlıyor.

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 3 bin 295 TL parayı alın!

Çocuk yetiştiren dar gelirli hanelere maddi destek! PTT ve bankalardan gelen parayla hane halkı rahat bir nefes aldı. Geçici veya kalıcı faydalar için odak noktası, çocuklu aileleri desteklemektir. Yoksullar ve çocuklu ailelere 3 bin 708 liraya kadar maddi yardım yapılıyor.

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 3.708 TL parayı alın!

Çocuk yetiştiren dar gelirli hanelere maddi destek!  PTT ve bankalardan aldıkları paralarla hane halkı rahat bir nefes alıyor. Geçici veya kalıcı yardımlar arasında, çocuklu ailelere yönelik yardımlara odaklanılmaktadır. Yoksul ve çocuklu ailelere 3 bin 708 liraya kadar maddi yardım yapılacak. 

Çocuklu ailelere son dakika haberi! 7.800 TL ödeme yapılacak! Hemen kimlik kartınız ile başvurun!

Çocuk yetiştiren hanelere mali destek! 1-2-3-4 çocuğu olan ailelere yardım sağlanıyor. 7 bin 800 TL para ödenecek! Hemen kimlik kartınız ile başvurun! İşte ayrıntılar...

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Union İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Union İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Ali Bay ve Adem Ağaçyetiştiren ortaklığında kuruldu.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Mehmet Özhaseki'den Yedikule Bostanları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Yedikule'de tarihi surların dibinde bulunan ve Osmanlı saraylarına sebze yetiştiren tarihi bostanlık alanın imara açılma girişimine, "Bu müteahhitlerin bazıları şeytan" sözleriyle tepki gösterdi.

Beykoz'da 80 dönümlük kampüs inşa edilecek!

2008 yılından bugüne lojistik alanında iş dünyası ve toplumun ihtiyaç duyduğu yetkinliklere sahip uzmanlar yetiştiren Beykoz Lojistikjik Meslek Yüksekokulu artık Beykoz Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösterecek

Şahan Gökbakar evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiriyor!

Şahan Gökbakar ve oğlu Deniz Efe’ye eşi Selin Hanım, gözü gibi bakıyor. Çubuklu’daki evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren Selin Gökbakar, sağlıklı mönüleriyle eşinin 15 kilo vermesini sağladı.

Malatya Sanat Merkezi'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hizmete girdiği tarihten itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çeken ve bir çok alanda verilen kurslarla binlerce kursiyer yetiştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (MABESEM)‘de 200 kişilik çok amaçlı salon oluşturuluyor.

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk futboluna çok sayıda yıldız yetiştiren Sakaryaspor'un geçen yıl TOKİ tarafından inşaatına başlanan 28 bin kapasiteli yeni stadının yüzde 70'i tamamlandı. İnşaat çalışmaları süren stadın gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

Suat Yetiştiren Haberi

Suat Yetiştiren


Sey Turizm Seyahat Taşımacılık ve Servis Organizasyonu Limited Şirketi, Suat Yetiştiren tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 11 Mart'ta kurulan Sey Turizm Seyahat Taşımacılık ve Servis Organizasyonu Limited Şirketi iş konusu; Her türlü ticaret seyahat ve turizm konularında yurt içi ve yurt dışı deniz hava kara taşımacılığı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sey Turizm Seyahat Taşımacılık ve Servis Organizasyonu Limited Şirketi adres: Fatih, Hocapaşa Mahallesi, M. Murat Sokak, Kocaoğlu İş Merkezi, No:8. Büro...