07 / 05 / 2024

şubeleşecek olan firmalar

şubeleşecek olan firmalar

Fastfood, döner, pastane, kafe, mobilya, ayakkabı, kozmetik, eğitim, oto bakım, spor... Bu yıl ön plana çıkacak alanlardaki iş fırsatlar neler? İşte şubeleşecek olan firmalar...

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Avrupa bu kış karanlığa gömülebilir! Bankalar elektrik kesintilerine karşı önlemlerini sıklaştırıyor!

Dünya zorlu geçecek olan kışa hazırlık yaparken, Avrupa bankaları sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. Birçok Avrupa ülkesinde farklı önlemler alınırken, firmalar elektriklerin sık sık kesildiği Güney Afrika örneği üzerinde çalışıyorlar.

TOKİ sosyal konut projeleri konut fiyatlarını ne zaman düşecek? İşte konut fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ kapsamında gerçekleşecek olan 81 ildeki sosyal konut projesinin konut fiyatlarını ne zaman düşüreceği merak konusu oldu.

Niğde'den geçecek YHT projesi mecliste!

Niğde ilinden geçecek olan yüksek hızlı trenin güzergahı ve yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili bugünkü Resmi Gazete'de yeni yönetmelik yayımlandığını belirterek, "Artık bu yönetmelik çerçevesinde, kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek'' dedi.

İşte yeni şubeler açacak olan 3 firma!

Fastfood, döner, pastane, kafe, mobilya, ayakkabı, kozmetik, eğitim, oto bakım, spor... Bu yıl ön plana çıkacak alanlardaki iş fırsatlar neler? İşte şubeleşecek olan firmalar...

SO'U SPA iller bazında şubeleşecek!

Özellikle son 20 yılda hızlı adımlarla büyüyen Spa & Welness sektörü, iller bazında şubeleşecek.

TAV, 2018'de yurt dışında atağa geçecek

2018'de yurt dışında atağa geçecek olan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 2018 öngörülerini paylaştı.

İstanbul'a yapılacak 6 yeni metro hattı nerelerden geçecek?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2 etap halinde gerçekleştirilecek ve 6 ilçeden geçecek olan 3. Havalimanı metro hattı ihalenin sonuçlandığını duyurdu.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Loda Mobilya İMOB'da koleksiyonlarını görücüye çıkaracak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı 23-26 Haziran'da gerçekleşecek!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışlarını devam etmektedir.

2.Azerbaycan Emlak Fuarı ne zaman düzenlenecek?

Bu yıl ikinci kez gerçekleşecek olan ‘Türkiye Gayrimenkul ve emlak Fuarı’na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

şubeleşecek olan firmalar Haberi

şubeleşecek olan firmalar


Para Dergisi yeni bir iş kurmak isteyenlere yönelik kapsamlı bir dosya hazırladı. Bu konuda işin uzmanlarına danıştı. Talebin hızla arttığı, gelecek potansiyeli olan alanları tespit etti. Aralarında Türkiye’de ilk kez piyasaya sunulan orijinal ürünler de var. Bazıları hiç deneyimi olmayan girişimcilere cazip fırsatlar sunuyor. Eğer franchise alarak kendi işinizi kurmak istiyorsanız söz konusu markaların büyüme planlarını inceleyerek fikir edinebilirsiniz.


Bereket Döner 50 yeni restoran açacak


Döner denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Bereket Döner, bulunmadığı illere yoğunlaşacak. Şubeleşmede franchising sistemini de kullanan firma, Türkiye genelinden gelecek taleplere açık. Ancak öncelikle İzmir, Ankara, Bursa ve Adana’dan gelecek talepler dikkate alınacak. Şubelerinin döner ihtiyacını karşılamak amacıyla üretim tesisi kuran firma, zamanla bu işte de hızla büyüdü ve Türkiye’nin yanı...