03 / 05 / 2024

Sudan Hartum evlerin yıkılması

Sudan Hartum evlerin yıkılması

Sudan'ın başkenti Hartum'da etkili olan yağışlar nedeniyle onlarca evin yıkıldığı bildirildi. Hartum'da yaklaşık 4 saat devam eden şiddetli yağışlar yüzünden onlarca ev yıkılırken, başkentin birçok bölgesinde de ulaşımda aksamalar yaşandı.

TOKİ 4 bin 848 TL taksitle sudan ucuza konut satacak! Başvurular yarın resmen başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 bin 848 TL taksitle sudan ucuza konut satacak. Proje için başvurular yarın resmen başlıyor. Kaçırmayın...

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023!

Prefabrik konutlara olan ilgi son dönemlerde bir hayli arttı. Peki 3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023...

TOKİ sudan ucuza konut satacak! 4 bin 54 TL taksitle konut fırsatı için başvurular resmen başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, şimdi de sudan ucuza konut satacak. İşte başvuru döneminin başladığı proje ile ilgili detaylar...

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu.

Evlerin olmazsa olmaz ürünü. Daha eylül gelmeden zammı geldi. Fiyatı uçtu gitti

Evlerin vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne daha zam geldi. Hatta zam, eylül ayına girilmeden açıklandı. Vatandaşlar bu ürünü almak için ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Sudan ucuz dedirtecek altın baget yüzüklerin fiyatları görenleri şok ediyor! Sembolgold 15 Mart 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta yüzde 25 indirim kampanyası ile baget yüzükler resmen sudan ucuz dedirtecek kadar uygun fiyata satılıyor. Peki baget yüzükler ne kadar? Sembolgold 15 mart 2023 fiyat listesi.

Sudan Hartum evlerin yıkılması Haberi

Sudan Hartum evlerin yıkılması

Sudan'ın başkenti Hartum'da etkili olan yağışlar nedeniyle onlarca evin yıkıldığı bildirildi. 


Hartum'da yaklaşık 4 saat devam eden şiddetli yağışlar yüzünden onlarca ev yıkılırken, başkentin birçok bölgesinde de ulaşımda aksamalar yaşandı. Meteorolojiden de şiddetli yağışın devam edeceği uyarısı yapıldı. 


Hartum'un önemli merkezlerinden Embede Mahallesi'nde yaşayan Abbas el-Emin, "Şiddetli yağmur nedeniyle sadece bizim yaşadığımız mahallede en az 10 ev kısmen yıkıldı." dedi. 


Görgü tanıkları da Hartum'un batısındaki Es-Saliha bölgesinde 15 evin kısmen yıkıldığını belirtti. 


Hartum'un doğusundaki mahallelerde yaşayan çok sayıda kişi ise sosyal paylaşım sitelerinde sel endişesi yaşadıklarını ve yardım istediklerini ifade eden paylaşımlarda bulundu.


Şiddetli yağışların neden olduğu kayıplara ilişkin henüz resmi açıklama yapılmazken, aktivistler sosyal medya aracılığıyla zarar görenler için yardım kampanyası başlattı ve özellikle Nil nehri çevresinde sel ihtimaline karşı yetkilileri uyardı. 


Su Kaynakları...