07 / 05 / 2024

Sude Et bursa şube

Sude Et bursa şube

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi.

TOKİ'den Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt hazırlama ihalesi!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ İzmir ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Burdur ve İzmir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Raporları Hazırlanması İşleri ile Bursa İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 2 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Burdur ve İzmir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Raporları Hazırlanması İşleri ile Bursa İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 13 Kasım 2018 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Bursa'da Yap, Transfer Et ve Yık kentsel dönüşüm modeli kullanılıyor!

Bursa Kent Gazetesi'nin yazarlarından Metin Carav bugünkü yazısında Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. İşte Mustafa Carav'ın o yazısı...

Bursa ET-BA arazisine AVM yapılacak!

Ankara Yolu’ndaki 60 dönümlük ET-BA arazisinin alışveriş ve yaşam merkezi olarak planlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, kurumun Badırga Bölgesi’ne tahliyesinin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Sude Et bursa şube Haberi

Sude Et bursa şube

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Turgay Erdem, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Sude Et İşletme Müdürü Nilay Karakaş, “İlk işletmemizin açılışından daha heyecanlıyız. Sorumluluklarımız daha da artıyor. Yurdumuzda yetişen nadide kaynakları köşe bucak gezerek, tüketicilerimiz için işliyoruz. Bizim için insan sağlığı hep ön planda oldu. Bugün altıncı şubemizi açtık” dedi.

Sude Et Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atalay ise, “Özlüce de yeni şubemizi açarak, bir dik iki olduk şimdi ise 6 olduk’ sloganımızı 2016 yılında yenileyeceğiz. Şu sıralar fabrika projemiz son...