03 / 05 / 2024

Suğra İnşaat Kimin

Suğra İnşaat Kimin

Suğra İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sait Kocabay imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bektaş Yiğit ve  Berkay Kaan Bilge tarafından kuruldu.

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Asil Tuğra İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asil Tuğra İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir tarafından kuruldu.

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Vural Kaçmaz, Ramazan Atmaca ve Şehmus Sincar tarafından kuruldu.

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sınacı tarafından kuruldu.

Suğra İnşaat Kimin Haberi

Suğra İnşaat Kimin


Suğra İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de Sait Kocabay imzasıyla kuruldu. 


Suğra İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat Grubu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...