04 / 05 / 2024

Süha Taşpolatoğlu abdi ibrahim

Süha Taşpolatoğlu abdi ibrahim

Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’ nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz” yorumlarını yaptı

Abdi İbrahim’den yıllık yüzde 35 enerji tasarrufu!

Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “ Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz ” yorumlarını yaptı

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., S-Cross modeli için cazip bir fırsat sunuyor. Başlangıçta yüzde 1,79 faizli bir kredi avantajıyla, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından 2023 model yılı, sıfır kilometre Suzuki S-Cross'u satın alabilirsiniz.

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kıbrıs Maraş'ta taşınmazlarla ilgili davalara vakıfların da taraf olmasının önü açıldı!

Taşınmaz Mal Komisyonu (TMK), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maraş bölgesindeki taşınmaz bir mülke ilişkin davaya ilk defa ihtilaf yoluyla Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin (EVKAF) taraf olmasına izin veren bir karara imza attı.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Süha Taşpolatoğlu abdi ibrahim Haberi

Süha Taşpolatoğlu abdi ibrahim


Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz” yorumlarını yaptı


Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. Abdi İbrahim’in 2013 yılında yaptığı çalışmalar sonucunda, 690 evin bir aylık, 57 evin ise bir yıllık su ihtiyacına karşılık gelen 10 bin 350 metreküp su tasarrufu, enerji verimliliği alanında 2000 yılından itibaren bir dizi proje geliştirilerek yıllık yüzde 35 düzeyinde de enerji tasarrufu sağlandığı bildirildi. 


Gerçekleştirdiği projelerle 2013 yılında 67 konutluk bir yerleşkenin bir yıllık enerji ihtiyacına eşdeğer tasarruf edilmesini sağlayan Abdi İbrahim’in aynı yıl içinde toplam 848 kişiye de 44 saat çevre eğitimi vererek çevresel standartlara katkı sağladığına işaret edildi. 



Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO)...