05 / 05 / 2024

Süha Taşpolatoğlu kimdir

Süha Taşpolatoğlu kimdir

Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’ nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz” yorumlarını yaptı

Abdi İbrahim’den yıllık yüzde 35 enerji tasarrufu!

Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “ Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz ” yorumlarını yaptı

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Abdi İbrahim Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyor!

Abdi İbrahim CEO’su Süha Taşpolatoğlu, ''Şimdi de yeni bir inşaat var. Burada 100 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyoruz.''dedi.

Kebapçı İskender, Endülüs Park'ta açıldı!

Kebapçı İskender markası, Endülüs Park'ta açıldı. Sabit İskenderoğlu, "Bizim hedefimiz ilk günkü İskender lezzetini müşterilerimize sunmaktır. Dolayısıyla İskender yenmez, İskender yemeye gidilir" dedi.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Süha Taşpolatoğlu kimdir Haberi

Süha Taşpolatoğlu kimdir


Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz” yorumlarını yaptı


Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. Abdi İbrahim’in 2013 yılında yaptığı çalışmalar sonucunda, 690 evin bir aylık, 57 evin ise bir yıllık su ihtiyacına karşılık gelen 10 bin 350 metreküp su tasarrufu, enerji verimliliği alanında 2000 yılından itibaren bir dizi proje geliştirilerek yıllık yüzde 35 düzeyinde de enerji tasarrufu sağlandığı bildirildi. 


Gerçekleştirdiği projelerle 2013 yılında 67 konutluk bir yerleşkenin bir yıllık enerji ihtiyacına eşdeğer tasarruf edilmesini sağlayan Abdi İbrahim’in aynı yıl içinde toplam 848 kişiye de 44 saat çevre eğitimi vererek çevresel standartlara katkı sağladığına işaret edildi. 



Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO)...