16 / 05 / 2024

Süheyb Özgün

Süheyb Özgün

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Emre Balta ve Süheyb Özgün ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Bellona’nın Eylül ayına özel süper indirimli  fiyatlarını kaçırmayın! 8 Eylül 20222 Bellona fiyat listesi..

Kurulduğu yıldan bu yana 25 yılı aşkın süredir özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona’nın her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı yepyeni koleksiyonunda, evinizi  için ihtiyacınız olan her şey mevcut! İşte 8 Eylü

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Miata Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miata Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süheyb Özgün tarafından kuruldu.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Süreyya Yalçın'dan '97 milyon dolarlık miras' açıklaması!

2016 yılından beri Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti. Yalçın'dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Süreyya Yalçın’a babasından 1.6 milyar dolar miras!

Cemiyet hayatının en bilindik isimleri arasında yer alan Süreyya Yalçın, 10 yıl süren miras davası sonucunda, dün 1.6 milyar dolar miras almaya hak kazandı...

Süreyya Yalçın 97 milyon dolarlık mirasını almak için geldi!

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, babası Faruk Yalçın’dan kalan 97 milyon dolarlık mirasını almak için Türkiye'ye geldi.

Süreyya Yalçın 570 milyon liralık mirasını almaya geliyor!

Türkiye'nin en önemli işadamlarından biri olan Faruk Yalçın'ın 5 çocuğu arasında miras paylaşılamadı. Yargıtay, Süreyya Yalçın'ın 97 milyon dolar yani 570 milyon lira almasına karar verdi. Yalçın, 28 Haziran'da İstanbul'a gelip mirasının sahibi olacak.

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Bonkörlüğüyle bilinen ikoncan Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlığında... İkoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak ve villalardan birini personeline tahsis edecek...

Fikirtepeli mağdurlar Süreyya Operası önünde eylem yapacak!

Fikirtepe’de 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılan evlerin sahipleri seslerini duyurabilmek için Kadıköy Bahariye Caddesi'ndeki Süreyya Operası önünde sanatsal eylem yapacak.

Süreyya Yalçın Miami'deki evinin kapılarını 1.5 milyon TL'ye açmadı!

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın, Amerika-Miami'deki 25 milyon TL'lik malikanesine dünyaca ünlü İtalyan modaevi Versace talip oldu. Yalçın, ise 1.5 milyon TL teklifle evinde yapılacak moda çekimini reddetti.

Süheyb Özgün Haberi

Süheyb Özgün

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Emre Balta ve Süheyb Özgün ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Veysi Paşa Sokak'ta kuruldu. 


Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,...