27 / 08 / 2024

şükrü bodur

şükrü bodur

Şükrü Bodur, son 3 yılda 120 milyon euroluk yatırım yaptıklarını belirterek, bu ay sonuna kadar üretim kapasitesini yüzde 100 artıracaklarını, ihracatı da en az üç kat artıracaklarını söyledi.

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Marmara'da bir sene içinde iki tane 7'den büyük deprem olabilir! Prof. Dr. Şükrü Ersoy, tsunami riskini de açıkladı!

Türkiye'nin deprem riski sık sık gündem oluyor. Marmara'da bir sene içinde iki tane 7'den büyük deprem olabilir! Prof. Dr. Şükrü Ersoy, tsunami riskini de açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy canlı yayında tek tek açıkladı! İşte İstanbul'un ilçe ilçe risk haritası!

Beklenen büyük İstanbul depreme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Zeytinburnu, Esenler, Bağcılar, Fatih, Beylikdüzü, Bakırköy, Güngören'in zemininin kötü olduğunu söyleyerek, Anadolu yakasının genel olarak sağlam olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika açıklaması: 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak!

3 büyük depremden sonra bölgede sarsıntılar hala devam ediyor. Son olarak Konya'da 4,3, Sivas'ta 4,7 ve Malatya'da 4.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. CNN Türk deprem danışmanı Şükrü Ersoy yaşanan bu depremlerin ne anlama geldiğini canlı yayında anlattı

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Zuabi ve Yusuf Bodur ortaklığında kuruldu.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Bodur Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bodur ve Cem Murat Bodur ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan büyük İstanbul depremi için kritik uyarı!

Önceki gün İstanbul'da hissedilen 5.1 şiddetinde Düzce depremi tedirginliğe neden oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Düzce depreminin ardından olası İstanbul depremine yönelik açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Konya depremi için uyarı!

Dün Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen deprem kentte paniğe neden oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, deprem hakkında değerlendirmede bulundu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Ege için deprem uyarısı!

Yunanistan'da meydana gelen depremler sonrasında Yıldız Teknik Üni. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, deprem hakkında değerlendirmede bulundu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan korkutan açıklama: Yeni deprem gelebilir!

Ege ve Akdeniz beşik gibi sallanıyor. Son olarak Muğla'nın Datça açıklarında 5,5 şiddetinde meydana gelen deprem tedirginlik yarattı. Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

şükrü bodur Haberi

şükrü bodur

Yeniden yapılanma ve ek yatırım çalışmalarını tamamlayan Çamsan Entegre Ağaç Sanayi, tam kapasite üretime hazırlanıyor. Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu arasında yer alan firma, üretim kapasitesini de yüzde 100 artıracak. 

Yatırım çalışmaları ve hedefleri ile ilgili olarak DÜNYA'ya bilgi veren Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, haziran ayının sonuna kadar tam kapasite üretime geçmeyi planladıklarını söyledi. 

Çamsan'm MDF, MDF-Lam, Emprenye, Laminat Parke ve Kimya Üretim Tesisleri ile entegre bir tesis olduğuna dikkat çeken Bodur, son 3 yılda yaptıkları yatırımın 120 milyon euroya ulaştığını söyledi. Çamsan'm bugüne kadar yaptığı yatırımlar ve ürettiği ürünleri ile sektöründe önemli bir görev üstlendiğini ve marka haline geldiğini de ifade eden Bodur şunları söyledi: "2014 yılı son çeyreğinde başladığımız 80 milyon euro tutarındaki...