05 / 05 / 2024

Şükrü Kızılot yoğun bakım

Şükrü Kızılot yoğun bakım

Türkiye’nin önde gelen vergi uzmanlarından ekonomi yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot dün akşam saatlerinde Ankara’da beyin kanaması geçirdi. Kızılot dün akşam saat 20:00'de bilinç kaybı sebebiyle hastaneye götürüldü.

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Uygun fiyatlı gayrimenkul satın almak isteyen alıcılar evlerinden çıkmadan ekran başından 1TL’den başlayan açık artırmalara katılabiliyor. Nisan ayından bu yana her hafta Salı günü gerçekleştirilen uygulamada özellikle tarıma elverişli arazilere yoğun ilgi olduğu gözleniyor.

İnşaat firmalarından Küçükçekmece'ye yoğun ilgi!

Kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Bu projelere aralarında Ağaoğlu'nun da bulunduğu markalı konut sahibi müteahhitlik firmalarının da ilgisi hayli yoğun.

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

TOKİ'nin düşük taksitli konutları yoğun ilgi görüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunması beklenen konutlara vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Yabancı yatırımcıdan, CNR Emlak Fuarı'na yoğun ilgi!

Seçimden istikrarın çıkması yabancı yatırımcının Türk emlak sektörüne olan ilgisini artırdı. Özellikle Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuara bu yıl 40 bin ziyaretçi bekleniyor.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Beyttürk İnşaat Ramazan kampanyasına Körfez'den yoğun ilgi!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat’ın tüm projelerinde %10 indirim uyguladığı Ramazan kampanyası Körfez Ülkelerinden yoğun talep görüyor.

Sıfır oranlı emlak vergisi avantajları neler?

SIFIR oranlı Emlak Vergisi avantajı, milyonlarca emekli, ev hanımı, işsiz ve engelli vatandaşlarımızın önemli bir kısmını yakından ilgilendiriyor. İşe Şükrü Kızılot'un bu konuyla ilgili yazısı...

Şükrü Kızılot kimdir?

Sinpaş GYO’da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Şükrü Kızılot kimdir? Prof. Dr. Şükrü Kızılot, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şükrü Kızılot'un biyografisi..

Şükrü Kızılot, Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nde konuşma yaptı!

Akkent konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı...

Şükrü Kızılot yoğun bakım Haberi

Şükrü Kızılot yoğun bakım

Türkiye’nin önde gelen vergi uzmanlarından ekonomi yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot dün akşam saatlerinde Ankara’da beyin kanaması geçirdi.


Şükrü Hoca, Güven Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Hastane yönetimi şu açıklamayı yaptı: 


“Sayın Şükrü Kızılot, 13.10.2014 tarihinde saat 20.00’de bilinç kaybı sebebiyle Güven Hastanesi acil servisine getirilmiştir. Acil serviste yapılan tıbbi değerlendirme sonucunda, beyin kanaması geçirdiği tespit edilmiştir. Hastamız gerekli tetkikleri ve acil müdahalesi yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesine alınmış, takip ve tedavisine devam...