06 / 05 / 2024

Şule alp gümüş kariyer ödülleri

Şule alp gümüş kariyer ödülleri

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerini satışa çıkardı!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Taç İzmir Otel projesi Uluslararası Tasarım Yarışması'nda Gümüş Ödül'ü aldı!

Ahmet Vefik Alp’in Taç İzmir 7 Yıldız Otel Projesi 2013 ‘Uluslararası Tasarım Yarışmasında’ ‘Gümüş Ödül’ü aldı. Ancak Projenin Imar Planı Konak İlçe Belediyesince Onaylanırken, Büyükşehir Tarafından Geri Çevrildi.

Alp Gürkan'ın malvarlığına neden tedbir koyuldu?

TMSF Soma Holding patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle bu kararın alındığı ortaya çıktı.

TMSF Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

Alp Gürkan'a dava açılıyor!

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Soma Holding Alp Gürkan basın açıklaması: Yangının trafo ile ilgisi yok!

Soma Holding basın toplantısı düzenliyor. Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan açıklama yapıyor. Soma Kömür İşletmeleri’nin Genel Müdürü Ramazan Doğru ise Meydana gelen kazanın trafo ile bir ilgisi olmadığını söyledi.

Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi, Alp Arslan Evirgen tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Sanem İş Merkezi'nde kuruldu

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City iletişim!

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City iletişim için haberimizin içerisinde yer alan satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisinden faydalanabilirsiniz...

Evviva Gümüş City Esenyurt fiyat!

Daire satışlarının devam ettiği Evviva Gümüş City Esenyurt fiyat bilgisine göre minimum fiyat 110 bin 500 lira...

Aşkale Çimento Gümüşhane'ye 85 milyon dolarlık yatırım yapıyor!

Aşkale Çimento, Erzincan ve Gümüşhane'deki tesislerinde büyüyor. 85.5 milyon dolara yapılan Gümüşhane yatırımı ile Erzincan fabrikası büyümeye devam edecek...

Gümüş Residence'ta 236 bin TL'ye 2+1!

Harşit Yapı tarafından hayata geçirilen Gümüş Residence'ta fiyatlar 101 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri Aralık 2014'te gerçekleşecek. Gümüş Residence İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlanıyor...

Şule alp gümüş kariyer ödülleri Haberi

Şule alp gümüş kariyer ödülleri

BY Protokol Dergisi tarafından gerçekleşen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' sahiplerini buldu. 7 Kasım’da düzenlenen törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

 Alp, değişen dünyanın değişen pazarlarına uyum sağlaması, sektörde elde ettiği başarılar ile ülkesine değer katması ve özverili çalışmaları ile örnek teşkil etmesi nedeniyle ödül almaya hak kazandı. Şule Alp’e ödülünü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eski müsteşarlarından Ali Toptaş takdim etti.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni...