22 / 07 / 2024

Süleyman Çelik bursa

Süleyman Çelik bursa

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kimdir? Süleyman Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Çelik...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Bursa Yenişehir'e yeni sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret etti. Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi, taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasında yer alıyor.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Yenişehir'e uçak fabrikası inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Görüşmede Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.

Bursa Yenişehir'in altyapısı yenileniyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçenin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde altyapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Bursa Yenişehir yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde altyapı çalışmaları biten cadde ve sokaklar asfaltlanıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının son sürat devam ettiğini söyledi.

Bursa Yenişehir'deki altyapı sorunu yılbaşında bitecek!

Bursa Yenişehir'de 1 yıl önce başlanan atık su hattı çalışmalarının geçen ay tamamlandığını bildiren Belediye Başkam Süleyman Çelik, sıra da yağmur suyu hatları olduğunu söyledi.

Süleyman Çelik'ten yol müjdesi!

Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor" dedi

Burçelik Bursa Çelik toplu iş sözleşmelerini imzaladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. toplu iş sözleşmelerini imzaladı.

Süleyman Çelik kimdir?

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kimdir? Süleyman Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Çelik...

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti!

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan A. KARTAL, Erzincan İlinde yönetim danışmanlık hizmetlerini yürütmekte olduğumuz sitelere ziyarette bulundu.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim'de açılacak!

Isparta’da Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılış tarihi 26 Ekim olarak değiştirildi. Açılışa ABD eski Başkanı Bill Clinton ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gibi dünya liderleri davet edildi.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de açılıyor!

Türkiye’nin 55 yıllık siyasi tarihine damgasını vuran 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’ in yaşamını anlatan, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de resmen açılıyor...

Süleyman Çelik bursa Haberi

Süleyman Çelik bursa

Süleyman Çelik kimdir?

Süleyman Çelik, 1958 yılında Yenişehir’de doğdu. 1981’de Gazi Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu. 1984 yılında iş hayatına adım attı. Halen Yenişehir ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren iki şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.


1989’da Refah Partisi Yenişehir İl Genel Meclisi Adaylığı ile siyasete başladı. 1994 yerel seçimlerinde Yenişehir Belediye Meclis Üyesi ve 1995’te İlçe Başkanı oldu. 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi Yenişehir Belediye Başkan Adayı, 2002 genel seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı oldu. Aynı dönem Saadet Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı görevini de yürüttü.


Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 dönem Meclis Başkanlığı görevlerini üstlendi. 1996 yılında üye olduğu MÜSİAD Bursa Şubesi’nde halen çalışmalarını yürütmektedir.


Süleyman Çelik, evli ve 3 çocuk...