18 / 05 / 2024

Süleyman Coşar otel yangını

Süleyman Coşar otel yangını

Manavgat'ın Side beldesindeki bir otelde çıkan yangın maddi hasara neden oldu

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Süleyman Çetinsaya: Başarıya müşterimizi dinleyerek ulaştık!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından Artaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları markasıyla yarattıkları kalite algısını, yakalanan başarı ivmesini ve motivasyon odaklarını anlattı.

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

Süleyman Çetinsaya: Müteahhitler işlerine sahip çıkmalı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, önceki gün gerçekleşen 4. Gayrimenkul Liderler Zirvesi’nde 84 yılında ilk otel inşaatını yapmak istediğinde mimar bulamadığını hatırlattı.

Süleyman Çelik'ten yol müjdesi!

Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor" dedi

Süleyman Çetinsaya: Hak sahiplerinin aşırı istekleri dönüşümün önünü tıkıyor!

Hak sahiplerinin aşırı isteklerinin kentsel dönüşüm sürecini tıkadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, "Müteahhidi para basan zengin biri zannediyorlar. Beni evlendir diyen bile var, olacak iş değil..." dedi.

Süleyman Genç: İBB vapurlarında yap-işlet-devret yöntemi uygulamak isteriz!

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı han ve köprü turizme kazandırılacak!

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında ordunun dinlenmesi ve ibadetini yapması için yaptırılan yaklaşık 500 yıllık tarihi dokularda Vali Amir çiçek, incelemelerde bulundu. Kanuni'nin mirası cam, han ve köprü turizme kazandırılacak.

Süleyman Çelik kimdir?

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kimdir? Süleyman Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Çelik...

Süleyman Coşar otel yangını Haberi

Süleyman Coşar otel yangını

Manavgat'ın Side beldesindeki bir otelde çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. 

Beldenin Kemer Mahallesi'nde Süleyman Coşar'a ait otelin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Manavgat Belediyesi ve Side Belediyesi'nin itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arozöz de müdahale etti. Bu sırada otelde bulunan müşteriler de tahliye edildi. 


Yaklaşık 2 saatte söndürülen yangın sonucunda otelin çatısı tamamen yandı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor. 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yangın yerinde incelemelerde bulunarak, otel sahibi Coşar'a ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu. 

Süleyman Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, otelde yangının başlamasından hemen önce otelin yanından geçen yolun kenarında bulunan otların tutuştuğunu belirterek, ''Onu söndürürken otelin çatısında sebebini bilmediğimiz bir yangın çıktı. Otelimiz genellikle yerli müşteriye hitap ettiği ve Ramazan ayında olduğumuz için az sayıda...