23 / 07 / 2024

Süleyman Demirel Bulvarındaki tartışmalı arsa

Süleyman Demirel Bulvarındaki tartışmalı arsa

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ın eşi Fahriye hanıma ait Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki tartışmalı arsa yeniden konut alanı oldu. Durak, bu arsada yaptığı imar değişikliği nedeniyle Kamu Etik Kurulu tarafından kınanmıştı.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Süleyman Soylu duyurdu, yeni sistem geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını belirterek, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet kara yollarında başlatılacak" dedi.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

TRİOS 2023’te kiralamalar başladı!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin prestij merkezi TRİOS 2023’teki, Süleyman Demirel Bulvarı cepheli dükkanlar, mağazalar, ilk yıl kira ödemesiz tercihiyle kiralamaya sunuldu.

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Manisa Alaşehir'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manisa ili Alaşehir ilçesi Ilıca Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 710 bin 344 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda görücüye çıktı.

Süleyman Demirel Botanik Parkı'na imar koruması!

ISPARTA İl Özel İdaresi, Süleyman Demirel Botanik Parkı'nın Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki tahsisini iptal ettirip, kendi tasarrufu üzerine aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Isparta Süleyman Demirel OSB kamulaştırmaları TBMM'de!

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Isparta Süleyman Demirel OSB'nin ikinci etabı için yapılan kamulaştırmaları, Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu..

Süleyman Demirel OSB'nin kamulaştırılmasına tepki!

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nin ikinci etabı kamulaştırılıyor. Koçtepe sakinleri kamulaştırmaya tepki gösterdi.

Süleyman Demirel Bulvarındaki tartışmalı arsa Haberi

Süleyman Demirel Bulvarındaki tartışmalı arsa

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ın eşi Fahriye hanıma ait Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki tartışmalı arsa yeniden konut alanı oldu. Durak, bu arsada yaptığı imar değişikliği nedeniyle Kamu Etik Kurulu tarafından kınanmıştı.


PROJE HAZIRLANIYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ın Kamu Etik Kurulu tarafından kınanmasına ve Durak dahil 52 kişinin yargılanmasına neden olan Süleyman Demirel Bulvarı’nda Duraklara ait arsa aslına döndü! Durak İnşaat Firması 14 dönüm dolayındaki arsaya yeniden konut yapmaya karar verdi ve projelerini çizdirmeye başladı.


ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Aytaç Durak’ın eşi Fahriye Durak üzerine olan Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki 14 dönümlük arsa 2007-2008 yıllarında çok tartışılmıştı. Aydaç Durak, Büyükşehir Belediye Başkanıyken Belediye Meclisi’nden çıkarılan kararla söz konusu arsa konut alanından MİA’ya (Merkezi İşyeri Alanı) çevrilmiş ve bunun ortaya çıkması tartışmaları da beraberinde getirmişti.


52...