16 / 05 / 2024

Süleyman İnşaat Malzemeleri

Süleyman İnşaat Malzemeleri

Süleyman İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi mayıs ayında 71,45 puana yükseldi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre mayıs ayında 1,30’luk artarak 71,45 puana yükseldi.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Constreta İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Constreta İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 36 bin TL sermaye bedeli ile Arturas Ladınskıs, Jolanta Sadbarıene, Neringa Bıelıauskıene ve Rınardas Goda ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü 2022'nin ilk yarısında hareketlendi! İnşaat malzemeleri sanayi üretiminde son dakika!

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi haziranda geçen senenin aynı ayına göre değişmezken, yılın ilk yarısında ise senelik bazda yüzde 2,9 arttı.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Süleyman İnşaat Malzemeleri Haberi

Süleyman İnşaat Malzemeleri

Süleyman İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Süleyman İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2) Her nevi inşaat ve nalburiye  malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3) Her türlü nalburiye işleri yapmak. 4) Her türlü...