27 / 04 / 2024

süleyman yaşar türkiyenin büyük projeleri durur mu

süleyman yaşar türkiyenin büyük projeleri durur mu

Süleyman Yaşar Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Türkiye'nin büyük projeleri durur mu? başlıklı yazısını kaleme aldı. Türkiye'de yapılan büyük projeleri değerlendirdi. Türkiye'nin bu projeleri tamamlayamaması için bir neden yok ortada...

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Bizim Toptan’da Perwoll sıvı çamaşır deterjanı 166,95 TL’ye, Prima bebek bezi 399,95 TL’ye, mısır yağı 37,90 TL’ye düştü

Bizim Toptan Market’tin yeni indirimli ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, Perwoll sıvı çamaşır deterjanı 166,95 TL’ye, Prima bebek bezi 399,95 TL’ye, mısır yağı 37,90 TL’ye düştü. İşte 23 Eylül 2023 fiyat listesi...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Süleyman Soylu: Deprem hareketliliğimiz giderek artıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem hareketliliğinin gittikçe yükseldiğine vurgu yaparak, "Bütün bilimsel veriler ciddi depremlerle karşı karşıya olduğumuza işaret etmektedir" açıklamasında bulundu.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Vasiyetname yaşı kaçtır? Vasiyetname yaş sınırı var mı?

Vasiyet ile üzerinde malları bulunan kişiler vefat etmesinin ardından mallarının kime kalacağını kayıt altına alıyor. Peki vasiyetname yaşı kaçtır? Vasiyetname yaş sınırı var mı? İşte tüm merak edilenler...

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

süleyman yaşar türkiyenin büyük projeleri durur mu Haberi

süleyman yaşar türkiyenin büyük projeleri durur mu



Amerikan Merkez Bankası'nın dolar basımını azaltması yükselen ülkelerin para birimlerinde oynaklıklar yaratıyor. Tabii bu oynaklığa bakarak bazıları maliyetlerin yükseldiğini ileri sürüp büyük altyapı projelerinin yapılamayacağını söylüyor. 


Peki bu söylem doğru mu? Doğru değil. Çünkü sözleşmesi tamamlanıp uygulamaya geçilen büyük projeler: Gebze Orhangazi- İzmir Otoyolu ile Üçüncü Boğaz Köprüsü oluyor. Bu projelerden Gebze- Orhangaziİzmir otoyolu; Yapİşlet- Devret modeline göre yapılıyor. Otoyolun uzunluğu 384 kilometre, 44 kilometrelik bağlantı yollarıyla birlikte toplam uzunluk 428 kilometreyi buluyor. Bu otoyolun önemli özelliği izmit Körfezi üzerinden 3 kilometrelik asma köprüyle geçişi sağlaması oluyor. Ve otoyol tamamlandığında istanbul'dan İzmir'e 3.5 saatte ulaşılacak. Bu projenin birinci fazı olan Gebze- Orhangazi otoyolu 2015'te açılacak. 


Projenin yapım ve işletme süresi 22 yıl 4 ay olacak. Bu süre 15 Temmuz 2035'te sona...