29 / 04 / 2024

Süleyman Yerçil kimdir

Süleyman Yerçil kimdir

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim kurulu üyesi Süleyman Yerçil görevinden ayrıldı...

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Süleyman Soylu'dan kira eleştirisi!

Kira eleştirisi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bazı yerler var, kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de Bodrum'da bir polisimiz kiralık ev bulsun parayla bakalım. Bu kira meselesi sebebiyle, İstanbul'a tayin ettiğimiz polislerin yüzde 45'i İstanbul'a gitmek istemiyorlar'' dedi.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Süleyman Soylu: Yeni konutların yerleri planlandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti...

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Süleyman Yerçil, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim kurulu üyesi Süleyman Yerçil görevinden ayrıldı...

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Süleyman Yerçil kimdir Haberi

Süleyman Yerçil kimdir

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi ayrılma hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun 13 Mart 2018 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen  Süleyman Yerçil kendi isteği ile görevinden ayrıldı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması: 
13 Mart 2018 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen  Sayın Süleyman Yerçil kendi isteği ile görevinden ayrılmıştır. 

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı...