03 / 05 / 2024

süleymanpaşa imar planı değişikliği

süleymanpaşa imar planı değişikliği

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa, İlçesi, Aydoğdu Mahallesi "Lojistik Tesis Alanı" Amaçlı İmar Planı Değişikliği Çevre ve ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet binasında 26.11.2015 tarihinde askıya çıkarılmıştır.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

süleymanpaşa imar planı değişikliği Haberi

süleymanpaşa imar planı değişikliği

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 'nden yapılan açıklamada, "Bakanlık Makamı Olur'u ile 644 sayıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname'nin 7. Maddesi uyarınca,16.11.2015 tarihinde Tekirdağ İli Süleymanpaşa,İlçesi, Ay doğdu Mahallesi "Lojistik Tesis Alanı" Amaçlı İmar Planı Değişikliği onaylanmıştır. Söz konusu Tekirdağ İli, Süleymanpaşa, İlçesi, Aydoğdu Mahallesi "Lojistik Tesis Alanı" Amaçlı İmar Planı Değişikliği Çevre ve ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet binasında 26.11.2015 tarihinde askıya çıkarılmıştır.


Tekirdağ Avrupa...