14 / 05 / 2024

Sultan Fehaid A Altemyatt

Sultan Fehaid A Altemyatt

Sultan Real Estate Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Fehaid A Altemyatt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Mihrişah Valide Sultan İmareti açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Eyüpsultan'da, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Mihrişah Valide Sultan İmareti'nin açılışını gerçekleştirdi.

Tanzanya'daki Sultan Abdülhamit Han Camisi açıldı!

Tanzanya’nın Zanzibar bölgesinde hayata geçirilen Sultan Abdülhamit Han Camisi ibadete açıldı...

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

Sultan İkinci Bayezid Külliyesi yeniden hizmete açıldı!

Amasya'da restorasyonu tamamlanan Sultan İkinci Bayezid Külliyesi yeniden hizmete açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amasya'daki temasları kapsamında Amasya Valiliği, Amasya Belediyesini ziyaret etti.

Erbil Sultan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erbil Sultan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için resmi açıklama!

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satıyor. Astaldi tarafından yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

Sultan Fehaid A Altemyatt Haberi

Sultan Fehaid A Altemyatt

Sultan Real Estate Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Fehaid A Altemyatt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Sultan Real Estate Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...