02 / 07 / 2024

Sultan Süleymanoğlu

Sultan Süleymanoğlu

Kaleyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Süleymanoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edif Süleymanoğlu tarafından kuruldu. 

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin yüzde 80'i tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin yüzde 80'ini tamamladı!

Sönmezoğlu 5 yeni projeye başlıyor!

Sönmezoğlu A.Ş. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verdi. Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. " dedi.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sultan Süleymanoğlu Haberi

Sultan Süleymanoğlu

Kaleyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. Kaleyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kaleyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Aligalipbey Caddesi, No:4 Kat:1...