12 / 05 / 2024

Sultanahmet Köftecisi abd

Sultanahmet Köftecisi abd

Tarihi Sultanahmet Köftecisi ABD ve Kanada’ya açılıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tezçakın “Yıl içinde projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Ünlü köftecinin dondurulmuş ürünleri de ABD ve Kanada’daki market zincirlerinde satılacak.

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

İşe alımlarda hanenize eksi yazacak detaylar! İşverenler en çok bu 3 kriteri eksik buluyor

İşe alımlarda her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. ABD'li işe alım uzmanları artık diplomayı daha az önemsiyor. Buna karşın bazı beceriler işe alımlarda etkili oluyor. İşte tüm detaylar...

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

Piyasaların gözü kulağı FED’de… Faiz kararı ne olacak?

Bankacılık krizi ABD’den Avrupa’ya doğru genişlerken, ABD Merkez Bankası’nın (FED ) Mart ayı faiz toplantısı sonrası yapacağı açıklamalar, uluslararası piyasalar tarafından dikkatle takip ediliyor. Peki FED, faiz konusunda nasıl bir karar verecek?

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Dünyaca ünlü finans kuruluşu uyardı: son 4 ay kritik

Finans danışmanlık şirketi ABD'li yatırımcıları uyararak Fed'in faiz artırımını sürdüreceğini ancak enflasyon hedefine yaklaşırsa sıkı para politikasını gevşeteceği uyarısında bulunarak hisse senedi yatırımı ve krediler konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Brent petrol son 4 ayın en düşük seviyesine geldi! Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Dünya üzerinde pandemiyle başlayan ekonomik daralma, Rusya Ukrayna savaşıyla iyice ipleri gerdi. Dünyanın en büyük ekonomisi ABD başta olmak üzere diğer ülkelerin ekonomilerinde beklenen resesyon endişesi brent petrol fiyatlarını son 4 ayın en düşük seviyesine çekti.

ABD'li milyarderlerden ne kadar vergi alınacak?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan bugünkü köşesinde ABD'de Demokrat senatörler tarafından gündeme getirilen milyarderler vergisini kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'FOMC toplantısı ve milyarderler vergisi' başlıklı yazısı...

İsrail, binlerce yasa dışı yeni konut inşasını onaylayacak!

İsrail hükümetinin, ABD'de Joe Biden başkanlık görevine başlamadan önce işgal altında bulunan Batı Şeria ve Kudüs'te binlerce yasa dışı yeni konut inşasına onay vereceği ortaya çıktı.

ABD'li milyarderler Kovid-19 dinlemedi! Servetlerini katladı!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ekonomi ve sağlık alanında zor günler geçiren dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de, milyarderler servetlerine servet kattı. 

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Fed'in kozları sınır tanımayacak!

Rabobank Kıdemli ABD Stratejisti Marey, "Fed, gelecek aylarda özel kredi programlarını genişletmeye odaklanabilir." dedi.

Sultanahmet Köftecisi abd Haberi

Sultanahmet Köftecisi abd

Sultanahmet Köftecisi, yoğun talep üzerine ABD’de şube açma kararı aldı. Ünlü köftecinin dondurulmuş ürünleri de ABD ve Kanada’daki market zincirlerinde satılacak. 


İLK ADIMI BAKÜ'DE ATMIŞTI

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, dedesi Mehmet Seracattin Efendi’nin 95 yıl önce açtığı küçücük dükkânla temellerini attığı işletmenin, bugün sektörünün en çok tanınan markası haline geldiğini söyledi. Tezçakın, “Bakü, yurt dışı hedeflerimizin ilk adımı oldu. Avrupa, Körfez ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri’nde şube açmak için görüşmeler yapıyoruz. ABD’nin çok saygın markalarından teklifler aldık" dedi. 


NEW YORK'A GİDİYOR

Mehmet Tezçakın, "Uzun süredir yapılan görüşmeler olumlu bir noktaya geldi. Oğlum Mert’le ön sözleşmeleri imzalamak üzere New York’a gidiyoruz” diye...