03 / 05 / 2024

Dünyaca ünlü finans kuruluşu uyardı: son 4 ay kritik

 Dünyaca ünlü finans kuruluşu uyardı: son 4 ay kritik

Finans danışmanlık şirketi ABD'li yatırımcıları uyararak Fed'in faiz artırımını sürdüreceğini ancak enflasyon hedefine yaklaşırsa sıkı para politikasını gevşeteceği uyarısında bulunarak hisse senedi yatırımı ve krediler konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi.



Finansal danışmanlık şirketi Rockefeller Capital’ın Kıdemli CEO’su Greg Fleming ABD'li yatırımcılara 2022'nin geri kalanında hisse senedi ve krediler konusunda dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Piyasaların Fed'in faiz oranlarını yüzde 4'e kadar yükseltme kararlılığını henüz absorbe etmediğini kaydeden Fleming, tarihsel süreçte Fed'in  para politikasını gevşetmeye geçmeden önce yıllık enflasyon oranının Fed fon oranının altına düşmesinin beklendiğini ifade etti.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön