03 / 05 / 2024

sultanbeyli idila kampanya

sultanbeyli idila kampanya

Sur Yapı, Mart ayı boyunca Sultanbeyl İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında toplam konut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz'da Sonbahar'a özel kampanya!

Sinpaş, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, Sonbahar'a özel bir kampanya düzenlendi. Liva, yılın son kampanyası ile özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor.

Sultanbeyli İdilia projesinde kampanya!

Sultanbeyli İdilia projesinde kampanya kapsamında aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. İşte, Sultanbeyli İdilia projesinde kampanya detayları...

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sur Yapı'dan peşinatı erteleyen kampanya!

Sur Yapı, mart ayında İstanbul Sultanbeyli'deki İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı: Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi

Hayat Sultanbeyli’de son gün 31 Aralık! 214 bin liraya 2+1!

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için düzenlediği kampanya ile soğuk kış günlerinde konut alıcısının içini ısıtıyor. Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlar ile ev sahibi olmak mümkün.

Hayat Sultanbeyli’den soğuk kış günlerini ısıtacak fiyatlar!

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli’de yüzde 50 peşinat! 1470 lira taksitle!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli'de Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılırken, 84 aya kadar herhangi bir faiz ödemeden ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Hayat Sultanbeyli'den ev aldıran kampanya! 1.715 lira taksitle!

Kaynak Yapı, kira yerine ev taksitini ödemek isteyenler için Sultanbeyli’de inşa ettiği ve tamamı oturmaya hazır 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli projesinde çok cazip bir kampanya düzenledi.

Hayat Sultanbeyli Evleri 'nde 84 ay faizsiz ödeme!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor...

Hayat Sultanbeyli'de 84 ay faizsiz ödeme!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor...

Hayat Sultanbeyli'de çifte fırsat!

Kaynak YAPI tarafından İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi, konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor...

Hayat Sultanbeyli’den ev sahibi olmak isteyenlere çifte fırsat!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor.

Hayat Sultanbeyli'de ramazan kampanyası! Yüzde 8 indirim!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

sultanbeyli idila kampanya Haberi

sultanbeyli idila kampanya

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında müşterilere, toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirim sağlıyor. Sonrasında müşterilere teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev sahibi olabilecekleri %75 banka kredisini sabit taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor. Kalan %25 peşinat ise alınan konutun tesliminde ödeniyor. 


Mart ayı boyunca devam edecek kampanyanın geçerli olduğu İdilia projesinde Ağustos 2016’da, Vitrin projesinde ise Aralık 2016’da konut teslimleri gerçekleşecek.

Kendi evinin sahibi olmak isteyenler için avantajlı fırsatlar sunduklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Kampanyada konut alıcıları peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olabilecek....