12 / 05 / 2024

sultanbeyli ilk meydan temalı avm

sultanbeyli ilk meydan temalı avm

1992 yılında ilçe olan 298 bin 143 nüfusa sahip olan Sultanbeyli Kentsel Dönüşüm projesiyle daha da gelişiyor. Bölgenin ilk meydan temalı AVM'sinin inşaatına yakında başlanacak...

Manisa Meydan'ın lansmanı yapıldı!

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Sultanbeyli Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

31 Mart seçimlerinden sonra Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

Martı Projesi olarak bilinen ve yapımına Temmuz 2016 yılında başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı bugün açılacak. 

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Sultanbeyli'de tapular dağıtılıyor!

Sultanbeyli'de 9 mahalleyi kapsayan 1561 parselin ilk tapular veriliyor. En büyük parsel olan Sultangazi 1561, Hasanpaşa’dan başlayarak Necip Fazıl Mahallesi’nde sona eriyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Sultanbeyli'deki metro çalışmaları hızlanacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Sultanbeyli'ye metro biraz gecikti. Çekmeköy'e geldi, 11 kilometre oradan itibaren ilk işimiz bu projeyi hızlandırmak" dedi.

Sultanbeyli’de ilk tapular verildi!

Hisseli parsellerde tebligatları yapılan hak sahiplerinden, ilk müracaat yapan vatandaşlar imarlı tapularını aldı.

sultanbeyli ilk meydan temalı avm Haberi

sultanbeyli ilk meydan temalı avm
Toplam yüzölçümü 29 milyon metrekare olan Sultanbeyli'nin yüzde 22'lik kısmını orman ve 2B arazileri oluşturuyor. Sultanbeyli'de markalı konut projeleri ve AVM'lerin sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Bölgede yer alan imarlı parsellere otel, rezidans, AVM, fabrika, siteler gibi projeler için ruhsatlar da verildi. TEM bağlantı açılışı ile projeler ilçeye gelmeye başladı. Sultanbeyli'de yapımına devam edilen projeler arasında By Group, Sinpaş GYO ve Yapı Yatırım yer alıyor. Sinpaş GYO'un projeler hali hazırda dururken, By Group 200 milyon TL'lik yatırımla 25 bin metrekare üzerinde, çok katlı mağaza, dükkan ve ofislerin yanı sıra otel projesi de inşa ediyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın oluşu da konut projelerini Sultanbeyli'ye çekiyor. Tuna Gayrimenkul  tarafından 48 bin metrekare üzerinde ilçenin ilk meydan temalı AVM'si olan...