02 / 05 / 2024

Sultanbeyli metro projeleri

Sultanbeyli metro projeleri

Sultanbeyli’de temel atma ve açılış törenine katılan Kadir Topbaş, ilçeye 622 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Sultanbeyli'den 3 ayrı metro hattının geçeceği müjdesini veren Topbaş, "İkisi 2019’a yetişecek" dedi.

Sultanbeyli’ye 622 milyon liralık yatırım yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’a 68,5 milyar lira, Sultanbeyli’ye ise 622 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, ilçeden 3 ayrı metro hattının geçeceğini ve ikisinin 2019’a yetişeceğini müjdeledi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'na metro projeleri için 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Projelerinde kullanılmak için İBB Başkanına 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verdi.

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

İstanbul'a 91 kilometrelik metro hattı geliyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı; Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da devam eden metro hattı projeleri hakkında açıklamada bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Sultanbeyli metro projeleri Haberi

Sultanbeyli metro projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultanbeyli'ye yaptığı Adil Mahallesi Semt Konağı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası ve Futbol Sahası törenle hizmete açıldı. 



Sultanbeyli Cami, Kent Meydanı ve Otopark inşaatının da temelinin atıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şehre 11 yılda 68,5 milyar lira, Sultanbeyli'ye de 662 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.



İKİ HAT 2019'DA AÇILACAK

Sultanbeyli'ye en modern sarı otobüsleri verirken her mahalleye metro sözü verdiklerini hatırlatan Topbaş, geçmişte otobüslerin gelmediği Sultanbeyli'ye 3 tane metro hattı geleceğini müjdeledi. Yeni alacakları 400 otobüsle birlikte ilçeye gelen otobüslerin sefer sayılarını da arttıracaklarını kaydeden Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:“Buraya yerleşirken metro geleceğini hayal edebilir miydiniz? Sultanbeyli'ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar'a, Kartal'a, Kadıköy'e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu...