03 / 05 / 2024

Sultanbeyli Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi imar planı

Sultanbeyli Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi imar planı

Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Orhangazi Mahallesi ve Akşemsettin Mahallelerinin tamamı ile, Yavuz Selim Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan G-3 Bölgesi Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli’de yeni parseller askıda!

Sultanbeyli’de 1561'inci parselin Necip Fazıl ve Hasanpaşa mahallelerinde kalan kısmı askıya çıktı. İlçenin tüm mahallelesinde kadastro ölçümleri devam ederken, parseller tapu verilmeye hazır hale getirilecek.

Sultanbeyli'de tapular dağıtılıyor!

Sultanbeyli'de 9 mahalleyi kapsayan 1561 parselin ilk tapular veriliyor. En büyük parsel olan Sultangazi 1561, Hasanpaşa’dan başlayarak Necip Fazıl Mahallesi’nde sona eriyor.

Akya Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akya Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz ve İbrahim Yavuz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bozdemir tarafından 150 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Nurhayat Yapı İnşaat Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurhayat Yapı İnşaat Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Elicek tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi, Kuran Kursu Caddesi'nde kuruldu.

Kumludere Mühendislik ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumludere Mühendislik ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kumludere tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi, Antalya Caddesi'nde kuruldu.

Debana İnşaat Otomotiv Yedek Parça ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debana İnşaat Otomotiv Yedek Parça ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf İmece tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Ağırbaşlar İnşaat Metal Kimya Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırbaşlar İnşaat Metal Kimya Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Erol Ağırbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli G-3 Bölgesi imar planı askıda!

Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Orhangazi Mahallesi ve Akşemsettin Mahallelerinin tamamı ile, Yavuz Selim Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan G-3 Bölgesi Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli Gölet Projesi yakında başlayacak!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hüseyin Keskin, sakinlere icraatlarını ve planlarını anlatırken Sultanbeyli'ye yapılacak gölet projesinden de bahsetti...

Hayat Sultanbeyli Evleri!

Hayat Sultanbeyli Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen proje 2 kuleden meydana geliyor...

Hayat Sultanbeyli Konutları!

Kaynak Yapı imzası ile Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılan Hayat Sultanbeyli Konutları, 2 blok halinde hayata geçirildi. Projede bloklar 6 ve 12 kat olarak yüksekliğinde tasarlandı...

Sultanbeyli Hayat Konutları!

Sultanbeyli Hayat Konutları adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: Mimar Sinan Mahallesi Reyhanoğlu Caddesi No:25 Sultanbeyli / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 0216 650 92 92

Sultanbeyli Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi imar planı Haberi

Sultanbeyli Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi imar planı


Sultanbeyli İlçesi Necip Fazıl Mahallesi, Orhangazi Mahallesi ve Akşemsettin Mahallelerinin tamamı ile, Yavuz Selim Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan G-3 Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, Sultanbeyli Belediyesi tarafından 18 Nisan 2014'te askıya çıkarıldı.


G-3 Bölgesi imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Ekim 2012 tarihinde onaylandı.


Sultanbeyli İlçesi G-3 Bölgesi imar planı, 3194 sayılı İmar Kanunun 8.maddesi ve Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliğin 20.maddesi gereği, ilanen Sultanbeyli Belediye Hizmet Binası’nın 4. katında 18 Mayıs 2014 tarihine kadar 1 ay süre ile askıda kalacak.


Sultanbeyli G-3 Bölgesi imar planı ilanı için