09 / 05 / 2024

Sultançiftliği Gençlik Merkezi

Sultançiftliği Gençlik Merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlerin çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebileceği Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı. 

Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul'da yapımı devam eden Uluslararası Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi Haberi

Sultançiftliği Gençlik Merkezi

Yatırımlarına son sürat devam eden Sultangazi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Sultangazi Belediyesine ait arazi üzerinde hayata geçirilecek gençlik merkezinin inşaat alanı 3 bin 390 metrekare olarak belirlendi. Proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe desteği ile inşa ediliyor. Hayata geçirilecek olan gençlik merkezinde gençlerin kendilerini geliştirmelerine, meslek edinmelerine yönelik kültür, sanat ve hobi alanlarında eğitimler verilecek.

Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla 13 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

Gençlik Merkezi'nde yer alacak Fonksiyon Alanları şunlar:
• Atölyeler
• Derslikler
• Sanat Kitaplığı
• Çalışma Odaları
• Çok Amaçlı salonlar
• İdari bölümler
• Sosyal Alanlar
• Görsel ve İşitsel...