30 / 04 / 2024

sultangazi 2016 projeleri

sultangazi 2016 projeleri

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Altunay: Çapa'nın gelmesi Sultangazi'yi 10 yıl ileri taşır!

Son günlerde en çok merak edilen projelerden biri Çapa’daki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Sultangazi’ye taşınıp taşınmayacağı... Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Habertürk'e anlattı

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Sultangazi Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu onaylandı!

Sultangazi Belediye Meclisi, 2017 Nisan ayı 3. Birleşimi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 2016 yılı denetim ve faaliyet raporu da onaylandı.

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Sultangazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Sultangazi Belediye Başkanlığı, Eski Habipler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın yatırım maliyeti 10 milyon 445 bin 179 TL olarak belirlendi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

sultangazi 2016 projeleri Haberi

sultangazi 2016 projeleri

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay "Parklara, caddelere, okullarımıza şehitlerimizin adlarını vererek, onları ölümsüzleştireceğiz. Meydanların adı da ‘15 Temmuz Şehitler Meydanı’ olarak değiştirilmeli. Buna Sultangazi Belediyesi olarak harfiyen uyacağız. Şehitlerimizin adını da yaşatacağız, Şehitler Meydanı da kuracağız." dedi.


‘BÜYÜK İŞLERLE REKORUMUZU KIRIYORUZ’

Başkan Altunay "AK Parti iktidar olmadan evvel yarınların hesabı yapılamıyordu. “Memurlar parasını alsın, yollar yapılsın yeter” deniliyordu. Bizim dönemimizle bunlar rutin çalışmalar oldu. Sultangazi’de şu an üç üniversitenin arsalarını temin ettik, biz yapıyoruz. Her şey bitti, şu an ihaleye çıkıyoruz. Belediyeler ilçenin gelişmesi, ekonominin kalkınması, eğitim kalitesinin yükselmesi için çok önemli yatırımlar yapıyor. Bunlar bu dönemde oldu. Böyle bir hayal ve hedef yoktu. Biz İstanbul’un en büyük belediye binasını yaptık. Şimdi yapacağımız binayla ise kendi rekorumuzu kırıyoruz. Bu, bir mahallenin...