12 / 05 / 2024

Sultangazi Belediyesi tapu ve kadastro bilgileri

Sultangazi Belediyesi tapu ve kadastro bilgileri

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile protokol imzalandı. Kısa adı TAKBİS olan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bütün verilerin elektronik ortamda Sultangazi Belediyesi'yle paylaşılması amaçlanıyor...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Sultangazi Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat: Yüzde 50 peşinatla 15 iş yeri satacak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi 50. yıl ve Cebeci mahallelerinde yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 25 ve 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 5 adet 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 5 adet 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Sultangazi Belediyesi arsa ve natamam yapı satacak! 

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerindeki natamam yapı için satış ihalesi düzenliyor. 

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, söz konusu ihalenin muhammen bedeli 37 milyon 412 bin TL,  geçici teminat bedeli ise 1 milyon 122 bin 360 TL olarak belirlendi...

Sultangazi'de kentsel dönüşüm ile 30 aile tapularına kavuştu!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tapuların teslimi gerçekleşti.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilçe genelinde yıkımlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Sultangazi Belediyesi inşasına başladığı huzurevini satılığa çıkardı!

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Sultangazi Belediyesi tapu ve kadastro bilgileri Haberi

Sultangazi Belediyesi tapu ve kadastro bilgileri

Sultangazi Belediyesi, daha hızlı ve etkin hizmetler sunmak amacıyla Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Kısa adı TAKBİS olan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bütün verilerin elektronik ortamda Sultangazi Belediyesi'yle paylaşılması amaçlanıyor. 


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Tapu ve Kadastro İlçe Müdürü Ramazan Deniz ile birlikte protokolü imzalayarak; hizmetlerin kalitesini arttıracak bilgi sisteminin vatandaşların işlerini kolaylaştıracağını söyledi. 


Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile yürütülen sistemle beraber bilgi ağmin genişleyeceğini belirten Belediye Başkanı Altunay, şunları söyledi: "İşyeri açma ruhsatı, ilan-reklam-emlak vergileri, kamu mallarının tespiti ile her türlü tapu işleminde Tapu Müdürlüğü ile sürekli yazışmalarımız oluyordu. Bu yazışmalar hem zaman, hem emek, hem de maddi kayıplara yol açıyordu. Protokol ile birlikte işlemler, online sistemle daha hızlı ve güvenli bir...