07 / 05 / 2024

Sultangazi çöken cami

Sultangazi çöken cami

Sultangazi'de inşaatı devam eden cami kubbesinin iskelesi, beton dökülürken çöktü. Olayın ardından caminin etrafında tedbir alınması için geçişlere kapatıldı. 

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Sultangazi'de cami inşaatının kubbesindeki iskele çöktü!

Sultangazi'de inşaatı devam eden cami kubbesinin iskelesi, beton dökülürken çöktü. Olayın ardından caminin etrafında tedbir alınması için geçişlere kapatıldı. 

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi 22 Şubat'ta!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sultangazi Belediyesi 9 cami için 50 milyon dolarlık arsa istedi!

Taraf Gazetesi muhabiri Hüseyin Özay'ın gazetenin bugünkü sayısındaki haberine göre; Sultangazi Belediyesi, ilçedeki dokuz camiyi devlete vermesi karşılığında TEM kenarında 50 milyon dolarlık arsa talep etti...

Beyoğlu Ağa Camii restorasyonu 3 ay sonra tamamlanıyor!

İstanbul'un merkezi noktalarından İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Ağa Camii'nin restorasyon çalışmalannda sona gelindi. Demirören Alışveriş Merkezi inşası sırasında zemini çöken cami yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı...

Okul, cami ve kamu binaları dezenfekte edilecek!

Sultangazi Belediyesi'nin, sağlıklı ve temiz çevre için dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları çerçevesinde tüm okullar, kamu kurumları ve ibadethaneler ilaçlandı

Sultangazi çöken cami Haberi

Sultangazi çöken cami

Sultangazi'de inşaatı süren cami kubbesinin iskelesinde, beton döküldüğü sırada çökme meydana geldi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Esentepe Merkez Camisi'nin kubbe kısmında bulunan iskelede, beton dökümü sırada çökme yaşandı.

Olay sırasında yaralanan olmazken, inşaat çalışmaları durdurulup, caminin etrafında tedbir alınması için geçişlere kapatıldı. 

Görgü tanıkları, iskelenin beton dökme işlemi sırasında gürültüyle çöktüğünü...