09 / 05 / 2024

Sultangazi İsmetpaşa imar planı

Sultangazi İsmetpaşa imar planı

İstanbul Sultangazi İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 108 - 111 sokak ve Askeri Kuşaklama yolu kesişiminde bulunan park alanında ve cephe aldığı yolda yapılan düzenlemelere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref İrican tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Suriye yeniden imar ve inşa edilecek!

Karadeniz Vakfı Genel Kurulu'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Suriye yeniden imar, inşa ve ihya edilecek. Irak yeniden inşa, imar ve ihya edilecek'' dedi.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

Sultangazi Habipler Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Habipler Mahallesi, 194, 195, 196, 915 ve 916 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada; "Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz." dedi.

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sultangazi İsmetpaşa imar planı Haberi

Sultangazi İsmetpaşa imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 108 - 111 sokak ve Askeri Kuşaklama yolu kesişiminde bulunan park alanında ve cephe aldığı yolda yapılan düzenlemelere ilişkin 1/5000 ölçekli 04 Nisan 2015 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıkarıldı. İmar planı 9 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...