20 / 05 / 2024

sultangazi kültür merkezleri

sultangazi kültür merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi gençlerin; eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle yaşam kalitesini arttırmayı, topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamak amacıyla gençlik merkezlerini hayata geçiriyor.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Adıyaman Sultangazi'de kültür merkezi inşa edilecek!

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

sultangazi kültür merkezleri Haberi

sultangazi kültür merkezleri


Sultangazi Belediyesi gençlere yönelik hizmet merkezleri sayısını arttırıyor. Gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle yaşam kalitesini arttıran Sultangazi Belediyesi bu amaçla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla Sultangazi’de iki  ayrı Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı. 


İsmetpaşa Gençlik Merkezi


İsmetpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen gençlik merkezi bitme aşamasına geldi. Sultançiftliği Mahallesi'nde başlayan gençlik ve sanat merkezinin yapımı ise tüm hızıyla devam ediyor.


İsmetpaşa Mahallesi'nde Sultangazi Belediyesi mülkiyetinde olan alan üzerine inşa edilen Gençlik merkezi 3 bin 120 metrekare inşaat alanına sahip.

Fonksiyon Alanları

• Atölyeler

• Derslikler

• Fitness Salonu

• Hobi Odaları

• Müzik Odası

• Çok Amaçlı Salon

• Projeksiyon Odası


Sultançiftliği Gençlik ve Sanat Merkezi


Sultangazi Belediyesi'ne ait arazi üzerinde hayata geçirilen gençlik ve sanat merkezinin inşaat alanı 3 bin 390 metrekare olarak belirlendi. Merkezde gençlerin kendilerini geliştirmelerine, meslek edinmelerine yönelik...