27 / 04 / 2024

sultangazi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

sultangazi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Eğitim yatırımlarına tam gaz devam eden Sultangazi Belediyesi ilçeye yeni üniversiteler kazandırıyor.

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Sınavsız sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte kadro dağılımı!

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanıyla birçok kişinin dikkatin çekti. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Profesör Murat Sunkar'dan deprem sonrası çökme uyarısı!

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sunkar deprem sonrası çökme uyarısı yaptı.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Koronavirüs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, koronavirüsle birlikte inşaatların yavaşlayabileceğini belirtti. Sümer, "Kredide oranın yüzde 90’a çıkarılması iç talebi canlı tutacaktır" dedi...

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

İstinye Üniversitesi’nden “Gayrimenkulde MBA” programı!

İstinye Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında gerçekleştirilen yüksek lisans programlarını, “Executive MBA” ve “Odaklanmış İşletme Yüksek Lisans Programları” olmak üzere iki alana ayırarak; alternatif alanlara odaklanan bir eğitim sistemi üzerine yükseliyor.

Çin'den Kanal İstanbul projesi için destek sinyali!

Türkiye´de temaslarda bulunan Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Bilimler Akademisi Sınır Bölgeleri Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Xing Guangcheng, Çinli şirketlerin Kanal İstanbul projesine destek verebileceğinin sinyallerini verdi.

KBÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı. Bina 14 milyon TL bedelle inşa edilecek. 

Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje okulu açıldı!

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak bu yıl ilk kez öğrenci alan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı.

Sultangazi'ye iki yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi gençlerin; eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle yaşam kalitesini arttırmayı, topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamak amacıyla gençlik merkezlerini hayata geçiriyor.

sultangazi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Haberi

sultangazi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu


Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile taçlandırmaya devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatı hızla yükselirken, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı başladı.


SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU


Sultangazi Belediyesi, yapım bütçesini kendi imkanlarıyla karşıladığı Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladı. 17 bin metrekare kullanım alanına sahip olan okulda amfi salonları, derslikler, mesleki uygulama alanları ile seminer salonları yer alacak. Projede ayrıca iki adet konferans salonu da yer alacak.


DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU


Uğur Mumcu Mahallesi'nde yapımına başlanan Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun da yapım maliyeti yine Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanıyor. 52 bin metrekare inşaat alanına sahip olan okul, iki üniversite tek bir çatı...