27 / 04 / 2024

sultangazi üniversite projeleri

sultangazi üniversite projeleri

Eğitim yatırımlarına tam gaz devam eden Sultangazi Belediyesi ilçeye yeni üniversiteler kazandırıyor.

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor!

Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile devam ettiriyor. Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor.

Sultangazi'de 3 üniversite inşaatı yükseliyor!

Eğitim yatırımlarına tam gaz devam eden Sultangazi Belediyesi ilçeye yeni üniversiteler kazandırıyor.

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

TÜGVA Kayseri Temsilcilliği, mega projeleri inceledi!

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcilliği İstanbul'da gerçekleşen mega projeleri yerinde inceledi. Abdullah Karaağaç, "Projelerine yolculuk fikri üniversite öğrencilerine Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı göstermek üzerine doğdu" dedi.

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı!

Ulaşım projeleri birbiri ardına devam ederken 2 yeni hatta da olumlu yönde çalışmalar hız kazandı. Göztepe Ataşehir Ümraniye hattına onay verilirken Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı.

Ereğli'de meydan ve kampüs projeleri görücüye çıktı!

Ereğli kamuoyunda uzun süredir yakından takip edilen kent meydanı ve Üniversite Kampüs alanı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı projesi ile ödül aldı!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu...

Sultangazi kentsel dönüşüm projeleri 2013!

Sultangazi kentsel dönüşüm projeleri Cumhuriyet Mahallesi ve Siteler Mevkii olmak üzeri 2 koldan ilerliyor. 18 bin 9 hektarlık alanın dönüşüm çerçevesinde yenileneceği ilçede, toplam bin 122 hak sahibi hiç borçlanmadan daha güvenli evlere sahip olacak…

sultangazi üniversite projeleri Haberi

sultangazi üniversite projeleri


Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile taçlandırmaya devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatı hızla yükselirken, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı başladı.


SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU


Sultangazi Belediyesi, yapım bütçesini kendi imkanlarıyla karşıladığı Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladı. 17 bin metrekare kullanım alanına sahip olan okulda amfi salonları, derslikler, mesleki uygulama alanları ile seminer salonları yer alacak. Projede ayrıca iki adet konferans salonu da yer alacak.


DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU


Uğur Mumcu Mahallesi'nde yapımına başlanan Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun da yapım maliyeti yine Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanıyor. 52 bin metrekare inşaat alanına sahip olan okul, iki üniversite tek bir çatı...