03 / 05 / 2024

sultangazi vitrin kampanya

sultangazi vitrin kampanya

Sur Yapı, Mart ayı boyunca Sultanbeyl İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında toplam konut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.

Sur Yapı Vitrin kampanyası!

İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen Vitrin projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Sur Yapı Vitrin kampanyası kapsamında 5 bin TL peşinat ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Tempoint'te çifte kampanya!

Gül Proje, Sultangazi’de 885 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Tempoint projesinde iki ayrı kampanyanın startını verdi. Mesut Yar’ın moderatörlüğünde lanse edilen kampanya kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Vitrin'de 50 konut için özel kampanya! Son gün 15 Nisan!

50 konut için özel kampanya düzenleyen Sur Yapı Vitrin projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Sur Yapı Vitrin'de yüzde 15 indirimle! Son gün 15 Nisan!

Sur Yapı'nın Vitrin projesinde uyguladığı peşinat tutarına yüzde 15 indirim kampanyası 15 Nisan'a kadar devam edecek. Taksitlerin 1.926 TL'den başladığı kampanya 50 daire için sınırlı.

Sur Yapı Vitrin'de 1.926 TL taksitle! Yüzde 15 indirimle!

Sur Yapı Vitrin projesinde düzenlenen kampanyayla yüzde 15 oranında indirim sağlanıyor. Taksitlerin 1.926 TL'den başladığı Sur Yapı Vitrin projesinde uygulanan bu kampanya 15 Nisan'da sona erecek.

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

Sur Yapı'dan Mart kampanyası!

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'da peşinat teslimde kampanyası!

SUR Yapı, mart boyunca Sultanbeyli'de İdilia ve Sultangazi'deki Vitrin projelerinde 'Mutluluk evinizde, peşinat teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sur Yapı'dan peşinatı erteleyen kampanya!

Sur Yapı, mart ayında İstanbul Sultanbeyli'deki İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı: Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi

Sur Yapı'dan mutluluk evinizde, peşinatı teslimde kampanyası!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca Sultanbeyl İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında toplam konut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.

İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde!

Satış süreci devam eden Sultangazi Vitrin Konutları Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla hayata geçiriliyor.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Vitrin Evleri 'nde 1 od 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi...

Sur Yapı Vitrin Sultangazi!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi 'de yükselen Sur Yapı Vitrin 4 bloktan oluşuyor. Sur Yapı Vitrin Sultangazi projesinde toplam 239 adet daire bulunuyor.Sur Yapı Vitrin Sultangazi 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

sultangazi vitrin kampanya Haberi

sultangazi vitrin kampanya

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında müşterilere, toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirim sağlıyor. Sonrasında müşterilere teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev sahibi olabilecekleri %75 banka kredisini sabit taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor. Kalan %25 peşinat ise alınan konutun tesliminde ödeniyor. 


Mart ayı boyunca devam edecek kampanyanın geçerli olduğu İdilia projesinde Ağustos 2016’da, Vitrin projesinde ise Aralık 2016’da konut teslimleri gerçekleşecek.

Kendi evinin sahibi olmak isteyenler için avantajlı fırsatlar sunduklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Kampanyada konut alıcıları peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olabilecek....