22 / 07 / 2024

sultangazi yeni düğün salonu

sultangazi yeni düğün salonu

Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi’nde belediye birimleriyle nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise bin 200 kişilik düğün salonu, alışveriş ve yaşam merkezi ile zemin altı otopark faaliyete geçecek...

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Ortahisar Belediyesi kentsel dönüşüme giriyor!

Ortahisar Belediyesi'ne devredilecek, sonrasında Çevre Bakanlığının da desteği ile yeni dönüşüm projelerine başlanacak.

Murat Kurum: Rızaya dayalı ve hızlı dönüşüm yapacağız!

Bakan Kurum, "Başlattığımız yeni dönüşüm seferberliğinde 3 temel alan olacak; 'afet riskli yapıların dönüşümü', 'tarihi kent merkezlerinin dönüşümü' ve 'sanayi alanlarının dönüşümü'. Bu dönüşümü yaparken de yerinde, rızaya dayalı ve hızlı dönüşüm yapacağız" dedi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde yeni konutlar yolda!

“Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Dünyadaki en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak gösterilen projede yeni konutların inşası sürüyor. 

5 soruda yeni kentsel dönüşüm yasası!

Kentsel dönüşüm yasasında değişikliğe giden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazırladığı tasarı ile dönüşümün daha da kolaylaşması amaçlıyor. Peki, yasa tasarısı ile neler değişecek? İşte 5 soruda yeni kentsel dönüşüm yasası.. 

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ihalesi 12 Nisan'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İlçesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanında kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

Yeni Mamak dönüşüm projesinde 1.135 konut tamamlandı!

“Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında bin 135 konutun daha inşaatı tamamlandı. 

Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar!

İstanbul’da kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar verildi. 

sultangazi yeni düğün salonu Haberi

sultangazi yeni düğün salonu


Sultangazi Belediyesi, yeni hizmet kompleksinde hizmet vermeye başladı.


Uğur Mumcu Mahallesi'nde yükselen Belediye Hizmet Kompleksi’nde belediye birimleriyle nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise bin 200 kişilik düğün salonu, alışveriş ve yaşam merkezi ile zemin altı otopark faaliyete geçecek.


Uğur Mumcu Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayan hizmet kompleksi 75.000 m2 inşaat alanına sahip. Belediye hizmet kompleksinde, idari bina, hizmet binası, nikah-düğün sarayı, alışveriş ve yaşam merkezi, kent meydanı düzenlemesi ve zemin altı otopark yer alıyor.


İlk etapta belediye hizmet kompleksinde belediye birimleri ile nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise bin 500 kişilik düğün salonu, alışveriş ve yaşam merkezi ile birlikte zemin altı otopark faaliyete geçecek.


BELEDİYE HİZMET BİNASI


Sultangazi Belediye Meclisi’nin yer aldığı idari bina, 5.884 m2 inşaat alanına sahip. İdari binada...