02 / 05 / 2024

sultanhanı trafo merkezi

sultanhanı trafo merkezi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen sahra hastanesinin enerjisi Trafo1920’den!

Koronavirüsle mücadelede Atatürk Havalimanı’nda yapılan sahra hastanesine enerji fırsatı sunacak trafo merkezi tamamlanıp Trafo1920 adıyla bugün teslim edildi.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 253 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Aksaray Sultanhanı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray Sultanhanı ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Aksaray'a 253 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Sultanhanı'nda 253 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek. Projenin ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Kastamonu'da acele kamulaştırma kararı alındı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak...

Şanlıurfa Karaköprü'de acele kamulaştırma yapılacak!

Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

sultanhanı trafo merkezi Haberi

sultanhanı trafo merkezi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Konya ili Kratay ilçesi, Aksaray ili, Merkez ve Eskil ilçeleri sınırları içerisinde yaklaşık 75 km uzunluğundaki 154 kV Konya Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesiyle ilgili ÇED Yönetmeliği'nin 9. maddesi uyarınca Aksaray Sultanhanı Belediyesi Toplantı Salonu'nda 3 Nisan 2013 saat 14.00'da, Konya Kızören İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda 4 Nisan 2013 saat 14.00'da haklın katılım toplantısı...