04 / 05 / 2024

sulukule haberleri

sulukule haberleri

Sulukule'de 2008 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesiyle evlerinden çıkan vatandaşlar yeni evlerine taşınmaya başladı...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Sulukule'ye 12 yıl sonra iptal kararı!

Kentsel dönüşüm sürecinde tamamen yıkılan Sulukule'de Roman vatandaşların yaşıyuordu. Bu süreçte açılan davalardan biri geçen ay sonuçlandı. Yenileme projesine ikinci kez iptal kararı veren mahkeme başvurucuları haklı buldu...

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Sulukule’deki yol yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sulukule Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Sulukule kentsel dönüşümde son durum!

Sulukule, Kentsel Dönüşüm Projesi sonucunda kimliğini yitirmiş. Bu projeyle korunacağı söylenen kültüre bu sokaklarda rastlamak mümkün değil.

Sulukule'ye kentsel dönüşüm yaramadı mı?

Sakinlerinin renkli kültürüyle akıllarda yer etmiş Sulukule'de bugün sessiz sokaklar, çoğunlukla boş evler var. Kentsel Dönüşüm Projesi sonucunda gerçekleşen bu değişim sonucunda semt kimliğini yitirmiş.

2006 yılında Sulukule'ye yeni imaj!

2006 yılında Fatih'in tarihi semtlerinden olan Sulukule'de yeni konutların yapılması yönünde hazırlanan protokol imzalanmış. Sulukule'de 465 eski bina yıkılacakmış ve yerine iki-üç katlı yeni binalar yapılacakmış.

Sulukule projesi iptal mi edildi?

Sulukule Kentsel Dönüşüm projesi hakkında Mimarlar Odası İstanbul Şubesi'nin açtığı davada idare mahkemesinin iptal kararı Danıştay tarafından da onandı.

sulukule haberleri Haberi

sulukule haberleri


Sulukul'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 yıllık binalarından çıkmak zorunda kalan vatandaşlar 2008 yılından beri yeni konutlarına kavuşmayı bekliyordu. TOKİ'nin aynı bölgede inşaa ettiği yeni evlere daire sahipleri taşınmaya...