09 / 05 / 2024

Sümer yol genişletme çalışmaları

Sümer yol genişletme çalışmaları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1870 ada, 13, 14, 15, 33 parseller, 2581 ada, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 17 parseller, 2582 ada, 1, 2, 6, 7, 10 parsellere ve arasındaki bir kısım yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıda...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'ndeki yola ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'ndeki 1870 ada, 13, 14, 15, 33 parseller 2581 ada, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 17 parseller 2582 ada 1, 2, 6, 7, 10 parseller ve aralarındaki bir kısım yol alanına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Bitlis'in yolları genişletiliyor!

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beşminare Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

İskenderun'un yolları genişliyor!

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Eskişehir Hat Boyu yoluna neşter!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan ilçelerdeki yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları sürdürürken diğer taraftan mahalle yollarında sürücülerin can ve mal güvenliği açısından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sümer yol genişletme çalışmaları Haberi

Sümer yol genişletme çalışmaları


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.


İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Alp İnşaat: 846 bin TL

Eryapı İnşaat: 933 bin 845 TL

Camtaş İnşaat: 933 bin 941 TL

İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Haber Kayseri Hakimiyet'te şöyle yer aldı


Büyükşehir Belediyesi Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları için ihale yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sümer'deki adliye, vergi dairesi, bölge adliye ve okullar bölgesinde yol ve otopark çalışmalarına Kurban Bayramı sonrası başlayacaklarını açıklamıştı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için...