18 / 07 / 2024

sümerbank özelleştirme ihalesi

sümerbank özelleştirme ihalesi

Sümerbank marka satış ihalesi iptal edildi. Öte yandan da Sümer Holding A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından bazı muhtelif taşınmazların satış yöntemi ile de özelleştirileceği kaydedildi...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için büyük gün! Özelleştirme ihalesi bugün yapılıyor! 

İstanbul’daki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesi için buyük gün geldi. Bugün ihale yapılacak. Koç Holding de ihaleye katılacağını duyurdu. İşte detaylar... 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için son teklif günü 25 Haziran! Resmen süre uzatıldı! 

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesi için teklif verme süresinin uzatıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme gelirleri yüksek olursa enflasyon düşük mü oluyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından özelleştirme geliri ve enflasyon ilişkisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

5 ildeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Kamuya ait değerli arazilerin özelleştirilmeleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beş özelleştirme kararını daha imzaladı. 

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

sümerbank özelleştirme ihalesi Haberi

sümerbank özelleştirme ihalesi


Sümer Holding A.Ş. tarafından 6 Eylül'de satış yöntemiyle özelleştirileceği ilan edilen markalardan Sümerbank, Sümerhalı ve Hereke markalarının özelleştirme ihaleleri iptal edildi.


Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanında, Holding tarafından satış yöntemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmek üzere 6 Eylül 2014'te ihale ilanına çıkılan ve son teklif verme tarihi 14 Ekim 2014 olan Sümerhalı, Sümerbank, Hereke markalarına  ilişkin özelleştirme ihalelerinin iptal edildiği bildirildi. 


Öte yandan Sümer Holding A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından bazı muhtelif taşınmazların satış yöntemi ile özelleştirileceği kaydedildi. 


Buna göre, Balıkesir'in Ovabayındır köyünde 8 bin 300 metrekare yüzölçümlü tarla ile 9 bin 400 metrekare yüzölçümlü üzerinde 2 binada toplam 18 metruk lojman bulunan tarla vasfındaki taşınmaz satılacak. 


Bilecik'in Bozöyük ilçesindeki 11 bin 907 metrekare yüzölçümlü su kanalı taşınmazının satışı...