06 / 05 / 2024

Sümerpark evleri yılbaşı kampanyası

Sümerpark evleri yılbaşı kampanyası

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri’nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı...

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 9.67 arttı!

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Ekonomist Şenol Babuşçu yaptığı paylaşımda dolar kurunun yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdiğini belirtti.

Borsada yılbaşından bu yana hangi sektör ne kadar kazandırdı?

2024’e yükselişle başlayıp rekorlarla sürdüren Borsa İstanbul’da yatırımcı sayısı da artmaya devam ediyor. Peki borsada yılbaşından bu yana hangi sektör ne kadar kazandırdı? İşte cevabı

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Bankalar emekli promosyonlarının ardından şimdi de yılbaşı kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Halkbank, vatandaşlara ödeyeceği tutar hakkında detaylı bir açıklama yayınladı.

Sümerpark evleri yılbaşı kampanyası Haberi

Sümerpark evleri yılbaşı kampanyası


Denizli’nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL’ye,vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor.


Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.


Final Okulları’nın  Sümerpark Projesi içersinde gerçekleştirdiği bölgenin  ilk büyük eğitim yatırımıyla projenin eğitim ayağı da tamamlanmış oluyor.  2014-2015 eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Final Okulu 11.500 m2 kapalı alanda, 74 derslik, spor salonu, yüzme havuzu, yemekhane, kütüphane, konferans ve toplantı salonları üniteleri ile okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve Anadolu / Fen lisesi bölümleriyle yaklaşık 1000 öğrenciye dünya standartlarında eğitim verecek.


Sümerpark AVM’ye sadece 100 metre mesafede bulunan, ana caddeye, otogara ve...