15 / 05 / 2024

Suna Kotan

Suna Kotan

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirildi.

İmar barışı neden yapılmamalı? İnşaat Mühendisleri Odası'ndan flaş açıklama!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu'ndan Nusret Suna, imr affı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve neden karşı çıkılması gerektiğini tek tek sıraladı. 

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

İmar planları ertelendi, konut satışları düştü!

Mersin’de konut satışlarında düşüş sürürken, söz konusu düşüşte, yabancıya konut satışında kotanın dolması ve ertelenen imar planlarının etkisinin büyük olduğu öğrenildi. Planların uygulanmasıyla konut açığında düşüş bekleniyor.

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 milyon TL sermaye bedeli ile Nazlım Suna Öz tarafından kuruldu. 

Şencanlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şencanlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Suna tarafından kuruldu.

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan, Suna ÇEtin ve Şevki Hayta ortaklığında kuruldu.

BMW 1 serisi Mart ayında zamlandı mı?  BMW 1 serisi 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Alman devi BMW'nin performans, teknoloji ve tasarım açısından yüksek bir kalite suna BMW 1-Serisinin Mart ayı fiyatları merak ediliyor.  Peki BMW 1 serisi 03 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Kriz kahini, kripto piyasasını yerden yere vurdu! Roubini’den Binance CEO'suna zehir zemberek sözler!

Dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan FTX'in çökmesinin ardından kripto varlık piyasasını adeta yerden yere vurdu. Roubini, aralarında Binance'in de yer aldığı piyasanın büyük oyuncuları için “yozlaşmış” ifadesini kullandı.

Ava Demir Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Demir Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Suna Erdoğan tarfaından kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Rolls-Royce CEO'suna göre rekor kıran satışlarda koronavirüs ölümlerinin payı büyük!

Rolls-Royce CEO'su Torsten Müller-Otvös, pandemi döneminde araç satışlarının şirket tarihindeki en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı.

Suna Kotan Haberi

Suna Kotan

Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Orman ve Su İşleri ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mustafa Aynacı ve Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Özcan atandı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Dr. Hurşit Ziya Taşkent'in ataması yapılırken, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Ahmet Özkan Buyruk, Ferit Taş, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ve Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca'nın atanmaları uygun görüldü.


Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirilirken, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdür Yardımcılığına, Meteoroloji 4. Bölge Müdürü (Antalya) Erol Aydın'ın ataması gerçekleştirildi....