29 / 04 / 2024

Sunay Akın kim

Sunay Akın kim

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; eski zamanların Ramazan öykülerini M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri ile 14 Temmuz 2014 Pazartesi akşamı paylaştı.

Sunay Akın Meydan Merter AVM'de sevenleri ile sohpet etti!

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; 06 Temmuz Pazar akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Meydan Merter AVM ziyaretçileri ile paylaştı.

Sunay Akın Kırıkkale Podium AVM'de Ramazan öykülerini anlattı!

Sunay Akın; 08 Temmuz Salı akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Kırıkkale Podium AVM ziyaretçileri ile paylaştı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sunay Akın 'dan Altınok Öz'e ziyaret!

Şair Sunay Akın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altınok Öz, Akın'a, Kartal’da hayata geçirilen projeleri ve kültür-sanata verdiği önemi anlattı.

Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı.

Rodos, bayram nedeniyle Türk tatilcilerin akınına uğruyor!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı...

Rusya'da dünyanın en uzun asma köprüsü ziyaretçi akınına uğruyor!

Rusya'nın ünlü turistik bölgesi Krasnaya Polyana Vadisi'nde dünyanın en uzun asma üst geçidi ziyaretçi akınına uğruyor. Ortalama 450 metre yükseklikteki yaya geçidinin uzunluğu tam olarak 1 kilometre...

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Emlakdays'14'e yabancı yatırımcı akını!

Emlak Konut GYO' nun 22- 23 Eylül arasında düzenlediği Emlakdays' 14, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinliğe yerli yabancı yatırımcılar akın etti...

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Tuz Gölü'ne turist akını!

Ankara, Aksaray ve Konya'nın ortasında yer alan Tuz Gölü, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Şereflikoçhisar sınırındaki gölde ayakkabılarını çıkararak yürüyen yerli ve yabancı turistler, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Sunay Akın kim Haberi

Sunay Akın kim

Eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini paylaşan Sunay Akın; AVM ziyaretçilerine keyifli ve hoş sohbetli saatler geçirtti. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek, resim çektirerek, kitaplarını imzaladı.


M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; “Sunay Akın İle Mahya Işıkları söyleşimiz çok büyük ilgi gördü ve yoğun bir katılım gerçekleşti. Hayatın Merkezi’nde eski Ramazanların

öyküleri keyfi yaşandı ”...