18 / 05 / 2024

SunExpress bağlantıları

SunExpress bağlantıları

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında yer alan Bağcılar'da 150 bin metrekare alana Millet Bahçesi yapılıyor. İlçenin cazibesinin daha da artması planlanıyor.

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca bağlantısı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca bağlantılarının 2018 yılı sonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Kağıthane TEM Arıcılar Bağlantı yoluna ilişkin imar değişikliği askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, TEM Arıcılar Bağlantı Kolu ve Arıcılar Yolu Rehabilite Uygulama Projesi'ne ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Kocaeli Akçaray'da ray bağlantıları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

Namık Ekinci: Çelikle bağlantılı sektörlerin maliyetleri artacak!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, Türk çeliği gibi ürünlerin ABD iç piyasasına girmesinin engellenmesinin, içeride fiyatları yükselterek çelikle bağlantılı sektörlerin maliyetlerini artıracağını vurguladı.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Bağcılar PoliPark hizmete sunuldu!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, projelere ev sahipliği yapıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı konutlar inşa ediliyor. Yine, Bağcılar Meydanı yakınında 48 araç kapasiteli PoliPark hizmete sunuldu.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

SunExpress bağlantıları Haberi

SunExpress bağlantıları

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 2015 yaz sezonunda, Antalya'dan yurt dışına gerçekleştirdiği 38 destinasyonun arasına, tarifeli olarak Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stokholm'ü, charter olarak da İzlanda'da Keflavik, Kosova'da Priştina, Polonya'da ise Gdansk, Kattowice, Krakow, Poznan, Szwederowo ve Varşova'yı ekleyecek. Böylece Antalya'dan 12 ülkede 48 dış hat noktasına haftada 267 uçuş gerçekleştirilecek.


Şirket, İzmir'den mevcut 30 yurt dışı hattının yanı sıra yaz sezonunda Belçika'da Brüksel, İtalya'da Roma ve Milano, Fransa'da Toulouse, Azerbaycan'da Bakü ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak.


Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve Azerbaycan'a tarifeli olarak, İrlanda ve Polonya'ya ise full charter olarak uçacak. olan SunExpress, İzmir'den 36 dış hat noktasına haftada 123 uçuş gerçekleştirecek.


SunExpress Genel...