18 / 05 / 2024

SunExpress hatları

SunExpress hatları

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Vezneciler ve Halkalı Metro hatlarının ihalesinde sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy’e Vezneciler Metro hattı ve Halkalı Metro hattı olmak üzere 2 hat yapılacağını ve bu hatların ihalesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Kocaeli’ye yeni metro ve tramvay hatları geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni metro ve tramvay hatları kazandıracak.

Yolcu taşımacılığı hizmeti verilecek demiryolu hatları belirlendi!

Kamu hizmeti yükümlülüğü kapsamında yolcu taşımacılığı hizmeti verecek demiryolu hatları açıklandı. 

Kayseri'deki tren yolu hatları meclis gündeminde!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri ilindeki mevcut tren yolu hatlarının banliyö hattı olarak kullanılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

İstanbul'da yeni açılacak metro hatlarıyla dakikalarla yolculuk!

İBB, İstanbul'daki metro projelerine ara vermeden devam ediyor. Bu yıl bir çok metro hattı hizmete alınacak. İşte 2018 yılında hizmete alınacak raylı sistem hatları ile dakikalarla yolculuk...

İşte 2019'da tamamlanacak metro hatları!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı içerisinde bir çok metro hattını tamamlayacak. İşte 2019 yılında tamamlanacak metro hatları...

İşte bu yıl tamamlanacak metro hatları!

Geçtiği bölgelerdeki gayrimenkullerin fiyatlarını artıran metro hatları ulaşımı da kolaylaştırıyor. İşte inşaatı bu yıl içerisinde tamamlanacak metro hatları...

Demiryolu hatlarına ilişkin istatistikler mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, demiryolu hatlarına dair çeşitli istatistikleri meclis gündemine taşıdı..

İstanbul'un banliyö hatları günde 1,5 milyon yolcu taşıyacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İstanbul'daki banliyö hatlarının 2018 sonu itibariyle hizmete gireceğini açıkladı

İstanbul'daki banliyö hatları 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'un her iki yakasında yapımı devam eden banliyö hatlarının inşaatlarının 2018 sonunda tamamlanacağını söyledi.

İstanbul’un banliyö hatları 2018 sonunda açılacak!

2013 yılında son seferini yaptıktan sonra yenileme nedeni ile kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarında çalışmalar devam ediyor. 

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

SunExpress hatları Haberi

SunExpress hatları

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 2015 yaz sezonunda, Antalya'dan yurt dışına gerçekleştirdiği 38 destinasyonun arasına, tarifeli olarak Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stokholm'ü, charter olarak da İzlanda'da Keflavik, Kosova'da Priştina, Polonya'da ise Gdansk, Kattowice, Krakow, Poznan, Szwederowo ve Varşova'yı ekleyecek. Böylece Antalya'dan 12 ülkede 48 dış hat noktasına haftada 267 uçuş gerçekleştirilecek.


Şirket, İzmir'den mevcut 30 yurt dışı hattının yanı sıra yaz sezonunda Belçika'da Brüksel, İtalya'da Roma ve Milano, Fransa'da Toulouse, Azerbaycan'da Bakü ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak.


Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve Azerbaycan'a tarifeli olarak, İrlanda ve Polonya'ya ise full charter olarak uçacak. olan SunExpress, İzmir'den 36 dış hat noktasına haftada 123 uçuş gerçekleştirecek.


SunExpress Genel...