24 / 05 / 2024

SunExpress nerelere uçacak

SunExpress nerelere uçacak

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Sıfır arabaya parası yetmeyen yönünü ikinci ele çevirmişti! Kötü haber geldi! Fiyatlar o tarihten sonra uçacak

İkinci el otomobil piyasasında bir süredir devam eden durgunluk ve fiyat düşüşünün seçim sonrasında tersine dönmesi bekleniyor. 

Ev alma hayali kuranlara flaş uyarı: Deprem riski olmayan yerlerde ev fiyatları uçacak!

Hem kiralık hem satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar, ev sahibi olmak isteyenleri de kiraya çıkacakları da zorluyor. Peki konut fiyatları ne olacak? 

Altını olanlar dikkat! Bu rakamları görenler havalara uçacak! 25 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Filistin israil arasındaki gerilim altın fiyatlarını yükseltiyor. Altın fiyatları bugün güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar? 25 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Asgari ücret zammında ilk sinyal verildi! Oran belli oldu! Bu rakamı gören asgari ücretliler havalara uçacak!

Asgari ücret zammı merakla bekleniyor. Milyonlarca kişi asgari ücret ne kadar olacak? diye mera ederken ilk sinyal verildi. Aralık ayında belli olacak zamla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından önemli açıklama geldi. 

Motorine 2 lira 10 kuruş, benzine 1 lira 50 kuruş zam geliyor! Bu gece fiyatlar uçacak! 

Bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde hem benzine hem motorine zam geliyor. İşte ayrıntılar ve  BP, Opet, PO, Total, Shell 12 Eylül 2023 fiyat listesi...

Gram altın o tarihte pır pır uçacak! Son 14 gün çağrısı acele edin! Son dakika!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarına dair güncellediği tahminlerini paylaştı. Piyasadaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcılara 14 gün uyarısında bulundu. Peki bugünün altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Konut almayan başını taşlara vuracak! Hepsi bir anda uçacak

Ev almak isteyen vatandaşlar seçim sonrasını bekliyor. Ev sahibi olmak için emlakçıların yolunu tutan binlerce vatandaş “seçim öncesi son ucuz fiyatlar” sözleri ile karşılaşıyor. Seçimden sonra ev fiyatlarının artıp artmayacağı merak edilmekte. İşte tüm detaylar...

İş Bankası'ndan flaş hamle! Bu promosyon bedellerini duyan sevinçten havaya uçacak

Milyonlarca emekliye müjdeli haber İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte İş Bankası'nın güncel Mayıs ayı emekli promosyon rakamları.

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçmak isteyenler böyle bir fırsat kırk yılda bir gelir. Uçak bileti 1 TL! İşte detaylar!

Kulislerde dolaşan yeni rakam ifşa oldu! Asgari ücretliye dev zam geliyor! Duyan havalara uçacak

Asgari ücret zammında son gelişmeler merakla takip ediliyor. Kulislerde ise asgari ücrete rekor zam yapılacağı konuşuluyor. Peki, 2023 Temmuz ara zammında asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar...

Milyonlarca personel bu haberi duyduğunda sevinçten havalara uçacak! Erdoğan imzayı attı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği işçi zammında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta yapılan zam açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı.

SunExpress nerelere uçacak Haberi

SunExpress nerelere uçacak


Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak. 


SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 2015 yaz sezonunda, Antalya'dan yurt dışına gerçekleştirdiği 38 destinasyonun arasına, tarifeli olarak Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stokholm'ü, charter olarak da İzlanda'da Keflavik, Kosova'da Priştina, Polonya'da ise Gdansk, Kattowice, Krakow, Poznan, Szwederowo ve Varşova'yı ekleyecek. Böylece Antalya'dan 12 ülkede 48 dış hat noktasına haftada 267 uçuş gerçekleştirilecek. 


Şirket, İzmir'den mevcut 30 yurt dışı hattının yanı sıra yaz sezonunda Belçika'da Brüksel, İtalya'da Roma ve Milano, Fransa'da Toulouse, Azerbaycan'da Bakü ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak.  


Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve...