26 / 05 / 2024

Sungurlu OSB fiyat

Sungurlu OSB fiyat

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Ayçiçeği alım fiyatları arttı mı? İşte 5 Tarım Borsası’nın 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Ayçiçeği alım fiyatları 12 lira olarak açıklandı. Ancak 15-16 lira arası beklentide olan çiftçi durumdan mutsuz. Peki borsalarda alım fiyatı ne kadar? Ayçiçeği alım fiyatı arttı mı? İşte Bandırma, Çorum, Edirne, Sungurlu ve Uzunköprü ticaret borsalarının  19 Eylül 2022 ayçiçeği alım fiyatları.

OSB'lerde arsa satış bedellerine yüzde 25 sınırı nedeniyle teminatlar düştü!

OSB'lerde arsa satış fiyatı, maliyetin yüzde 25 fazlasıyla sınırlandırılınca ucuzladı. Arsaların ucuzlaması, OSB’lerde faaliyet gösteren mevcut sanayicileri zor duruma soktu...

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Antalya OSB’de arsa fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsaların metrekare fiyatı, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolar olarak revize etti.

Sungurlu OSB'ye 2 fabrika kurulacak!

TURAB sağlık Kozmetik San.Tic. Ltd. Şti. ve Metal Artıkları Ayrıştıran Katı Atık Fabrikaları kurulmak üzere firmalar iki şer adet olmak üzere toplam dört adet arsa tahsisi yaptırdı.

Çorum Sungurlu OSB'ye 2 fabrika kurulacak!

TURAB Sağlık Kozmetik San.Tic. Ltd. Şti. ve Metal Artıkları Ayrıştıran Katı Atık Fabrikaları kurulmak üzere firmalar iki şer adet olmak üzere toplam dört adet arsa tahsisi yaptırdı.

Yalova’da 5 OSB pahalı arsa fiyatlarına takıldı!

Yalova’nın 5 ihtisas OSB projesi, 3 katına çıkan arsa fiyatlarına takıldı. Vali Selim Cebiroğlu, kentte yatırım için uygun arazilerin metrekare fiyatının 100 lira civarında seyretmesinin girişimciyi zor durumda bıraktığını söyledi.

Sungurlu OSB tanıtılacak!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, beraberinde Başkan Yardımcıları Bahri Sezen, Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Dizdaroğlu ile gazetemizi ziyaret etti.

Trios 2023 fiyat listesi!

Trios 2023 fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor. İkitelli OSB içerisinde yükselen Trios 2023 projesi 36 ayda tamamlanacak...

Balıkesir OSB'de yer fiyatları büyükşehirlere göre çok ucuz!

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir OSB'de yer fiyatlarının büyükşehirlere oranla çok ucuz olduğunu belirterek, "Bursa'da sanayi yatırımı için metrekare fiyatı 300-400 dolar civarında, Balıkesir'de ise sadece 25-30 dolar arasında" dedi...

Mersin, 4. OSB için arazi arıyor!

OSB'lere yeni yatırım yapacak girişimcilerin arsa tahsis bedellerine Hazine'nin teşviki Mersin'de yüzleri güldürdü. Kentte arsa fiyatının yüzde 60'ını Hazine teşvikinin karşılayacak olması sayesinde 3'üncü OSB'ye 40'a yakın başvuru geldi

şžırnak-Cizre OSB 'nin altyapı yapım işi ihalede!

şžırnak-Cizre OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığı, şžırnak-Cizre Organize Sanayi Bölgesi I. etap altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü i

Sungurlu OSB fiyat Haberi

Sungurlu OSB fiyat

Çorum Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırım yapmak isteyenlere çağrıda bulundu.

Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıkladığı "OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi" uygulamasından Sungurlu'nun da yararlandığını söyleyen Akkaş, yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini söyledi. 

OSB'lerdeki boş parsellerin yatırıma daha hızlı şekilde kazandırılmasını sağlayacak düzenlemeyle üretim ve istihdamın etkin biçimde artırılacağını kaydeden Akkaş, bölgede bulunan boş parselin tamamının tahsis edilip, yatırım yapılmasının sağlanacağını belirtti.

Ekonomi Bakanlığının Bölgesel Teşvik Uygulaması ile Türkiye'nin altı bölgeye ayrıldığını, Çorum’un ilçeleri ile birlikte 4. bölgede, OSB’nin ise 5. bölge teşvik kapsamına girdiğini söyleyen Akkaş, "Sungurlu OSB’ye yatırım yapmak isteyen girişimciler KDV İstisnası, Gümrük Vergisi Muafiyeti, Gelir/Kurumlar Vergisi İndirimi, Faiz Desteği ve...