30 / 04 / 2024

Sunguroğlu Grup muğla

Sunguroğlu Grup muğla

Kahramanmaraş'ta ve Muğla'da işletmeleri bulunan Sunguroğlu Grup, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yatırım yapmayı planlıyor. Mehmet Sungur, 2016 yılında Güneydoğı'da 2 milyon dolarlık yatırım yaparak, maden ocağı ve işletme tesisi kuracağını söyledi.

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla'nın Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Muğla'da 388 milyon TL'lik 20 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ali Pehlivanoğlu 60. mağazasını Muğla'da açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Muğla'ya 38 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 38 milyon lirayı bulan yatırımların temelini atma ve açılışlarını yapmak için geldiği Muğla’da Türkiye’de 2019 yılına kadar yapılacak 1071 Göletin bitirilmesi için tarih ve saat verdi.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Sunguroğlu Grup muğla Haberi

Sunguroğlu Grup muğla

Kahramanmaraş'ta ve Muğla'da işletmeleri bulunan Sunguroğlu Grup, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yatırım yapmayı planlıyor. Sunmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sungur, 2016 yılında Güneydoğı'da 2 milyon dolarlık yatırım yaparak, maden ocağı ve işletme tesisi kuracağını söyledi. 


Grup bünyesindeki Sunguroğlu Dış Ticaret’in Kahramanmaraş Afşin’de bir bej mermer ocağı ve işleme tesisi ile faaliyet gösterdiğini belirten Mehmet Sungur, “Sunmer Mermer ise Muğla’da dört mermer ocağından çıkardığı ve fabrikada işlediği mermerleri 15 ülkeye ihraç ediyor” dedi. Muğla’da, Milas Aksivri’de iki ve Kavaklıdere’de iki olmak üzere dört ocak işleteceklerini açıklayan Sungur, “Milas : an Muğla Beyaz ve Muğla Gold, Kavaklıdere’ler, de Leylak ve Sedef mermerlerini çıkarıyoruz. Katma değeri yüksek bu mermerler başta Ortadoğu olmak üzere Çin, İtalya ve Hindistan’da çok talep görüyor. Leylak çeşidi Kavaklıdere’de...