22 / 05 / 2024

Sunis Efes Beach Resort

Sunis Efes Beach Resort

Antalya’dan sonra Ege Bölgesi'ni radarına alan Sunis Grubu, 1 Temmuz’da misafirlerini ağırlamaya başlayacağı Sunis Efes Beach Resort için 58 milyon euroluk yatırım yaptı.

Efes'teki 100 yıllık kazı çalışması durduruldu!

Dışişleri Bakanlığı, Viyana'daki havalimanında yaşanan pano gerilimi sonrası Avusturya ile diplomatik kriz çıkmasından dolayı, Avusturya Arkeoloji Enstitüsü'nün Efes'te 100 yılı aşkın bir süredir sürdürdüğü kazıları durdurdu.

Vilka Beach Resort hizmete sunuldu!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vilka İnşaat, İzmir Gümüldür'e yaptığı 46 dairelik 'Vilka Beach Resort' projesini tatilcilerin hizmetine sundu.

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Efes Antik Kenti'ndeki mozaikler restore edildi!

Efes Antik Kenti'nde bulunan Yamaç Evler 2'deki mozaikler, düzenlenen kurs kapsamında restore edildi.

Nikki Beach Worldwide Bodrum hizmete açıldı!

Dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Worldwide’ın Bodrum şubesinin açılışı gerçekleşti. Bodrum eğlence sektöründe yer edinen Nikki Beach'in açılış partisi ünlüleri de bir araya getirdi.

Nikki Beach Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı!

Mıamı, Saint Tropez, Marakeş, Ibiza, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Efes Antik Kanal Projesi’nde jeoteknik sondaj çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Milletvekili Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 Proje’den birisi olan Efes Antik Kanal Projesi’nin birinci etabında jeoteknik sondaj çalışmalarının tamamlandığını bildirdi

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Sunis Efes Beach Resort Haberi

Sunis Efes Beach Resort

Türkiye’nin turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden olan Sunis Grubu, Ege’ye yatırım atağına geçti. İzmir Özdere otelini hizmete açan şirket, 5 yıl içinde Ege’ye 3 otel daha açacak. Toplamda 250 milyon euro yatırım maliyeti ile hayata geçecek otellerin ikisi yine Özdere’de bir tanesi ise Seferihisar’da olacak. İzmir’de hayata geçirilen otelin açılışında basınla bir araya gelen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal ve otelin iç pazardaki tek yetkili acentesi Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, hedefl erini açıkladı. Toplantıda konuşan Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Özdere’de açtıkları yeni tesisle birlikte grubun bünyesindeki otel sayısının 5’e yükseldiğini hatırlattı. 


Yüzde 80 dolulukla açılacak 


Sunis Efes Beach Resort’un 58 milyon euro yatırım maliyeti olduğunu açıklayan Namık Ünal, tesise dair hedefleri ve yeni yatırım...