05 / 05 / 2024

sunis hotel 3 yeni otel açıyor

sunis hotel 3 yeni otel açıyor

Antalya'da otellerin sebze-meyve tedarikini sağlarken turizme atılan Manavgatlı işadamı Namık Ünal, Türk turizmine 300 milyon euroluk yatırım yaptı. Sırada 3 yeni otel daha var.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

Beyoğlu Paradise Hotel 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 3. Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Asmalı Mescid Mahallesi, 313 ada 2 parselde yer alan Paradise Hotel 20 milyon TL'ye satılıyor...

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Avrasya GYO, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun 3 Mart 2020 tarihli kararı ile Gürcistan'da kurulan  Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL bedelle satın aldı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3 Kasım'da!

Prof. Dr. Saba Özmen eşliğinde Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3-4 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Taksim Point Hotel'de gerçekleştirilecek olan eğitim 12 saat sürecek. 

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayboğan, Muzaffer Bayboğan, Sevda Bayboğan ve Altun Bayboğan ortaklığında kuruldu. 

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

sunis hotel 3 yeni otel açıyor Haberi

sunis hotel 3 yeni otel açıyor

Sebze-meyve toptancılığından turizme geçiş yapan Namık Ünal, Antalya'daki 5 yıldızlı 4 otelden sonra yatırım rotasını Ege'ye çevirdi. Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, 58 milyon euro yatırımla İzmir Özdere'de yeni otel açtı. Jolly Tur'un tek yetkili satıcısı olduğu otel, Özdere'yi turizm merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. 


YENİ YATIRIMLAR YOLDA 

Otelin 58 milyon euro yatırım maliyeti olduğunu açıklayan Namık Ünal, şu bilgileri paylaştı: "Beşinci tesisimiz olduğu için artık yatırım geri dönüş süresine bakmıyoruz. Bu arsanın bitişiğindeki 70 dönümlük araziye 600 odalı Sunis Efes Taj Mahal oteli yapacağız. Buradan 1 km ileride bir koyda bir arazimiz var. Oraya da br otel inşa edeceğiz. 

Eğede yapacağımız üçüncü otelin yeri ise Seferihisar olacak. Bu üç yatırım için öngördüğümüz yatırım bedeli ise 250 milyon euro." 


JET SETE OTEL...